Ce te face neatragatoare in ochii barbatilor

1. Fotografiile ”cu botic”. Sunt unele tipe extrem de hot, dar care fac ”botic” în fotografii. Dacă postezi pe pagina de Facebook astfel de ”portrete de răţuşcă” vei stârni mai multe râsete decât aprecieri.

2. Atingerile violente în zona sensibilă. Ok, vrei să îţi surprinzi iubitul cu nite atingeri indecente în sala de cinematograf? Ai grijă şi la intensitatea lor, altfel vei reuşi doar să il răneşti…la propriu!

3. Debitul verbal mare din timpul paridelor de sex. Sunteţi în mijlocul acţiunii şi ţi-ai amintit de bluza aceea din mătase şi vrei neapărat să îi povesteşti şi lui despre ea? Sau ţi-ai amintit să îi faci lista de cumpărături? OPREŞTE-TE, altfel se va opri el!

4. Bronzul artificial si machiajul în exces. Cine a spus că bărbaţii iubesc femeile naturale, nemachiate, greşeşte. Există, însă, o diferenţă între machiajul natural şi ”picturile” pe care le execută unele domnişoare. Ai grijă la stratul de cosmetice pe care îl foloseşti!

5. Obsesia pentru detalii. ”Nu, nu putem să facem sex pentru că nu am aprins lumânările parfumate, nu am dat drumul la muzică şi nu port lejeria intimă pe care o preferi tu.” Greşit, pur şi simplu greşit! Nu ucide spontaneitatea!

6. Alinturile. ”Păpuşelul şi ursuleţul şi floricica mea.” Cine, vreodată, s-ar putea excita astfel? Stabiliţi câte un nume de alint şi folosiţi-le doar pe acelea, pentru a nu omorî cheful, din exces de zel.

7. Obsesia greutăţii. Să îţi intre bine în cap, de vreme ce iubitul tău nu ţi-a atras atenţia asupra formelor tale, nu ar trebui să laşi obsesia greutăţii să vă strice romantismul. Asta eşti şi decât să te plângi şi să îl baţi la cap că te-ai îngrăşat, mai bine faci ceva în privinţa asta

8. Vocalizele din timpul partidelor de sex. Este perfect normal să laşi frâu liber sentimentelor, atât timp cât nu încerci să pari un star porno şi să faci vocalize să te audă vecinii la două etaje distanţă.

9. Igiena precară. Acest detaliu extrem de important este valabil de ambele părţi, aşa că nu o să intrăm aici în detalii în ceea ce priveşte un obicei care trebuie să vină pe primul loc în rutina zilnică.

10. Împărtăşeşti prea multe detalii. Sunt anumite aspecte intime despre care iubitul tău nu trebuie să ştie, cum ar fi epilatul inghinal, menstruaţia şi diferitele tipuri de tampoane.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.