Ce nu observa barbatii niciodata in timpul partidelor de sex

Femeile sunt fiinţe care simt totul deosebit de intens, mai ales când vine vorba de frustrări. Ceea ce urmează să citeşti, chiar dacă nu îţi vine să crezi, îţi va desfiinţa toate teoriile negativiste care te împiedică să te simţi în largul tău în momentele intime. Iată ce nu observă bărbaţii niciodată în timpul partidelor de sex.

Coafura şi machiajul

Iubitul tău chiar nu se uită cum ţi-ai aşezat părul -oricum se ciufuleşte imediat- şi nici dacă ţi-ai dat cu rimel ca să îţi adânceşti privirea. Tipilor nu le pasă cum şi dacă eşti machiată ori coafată într-un fel anume în timpul partidelor de sex, ei se lasă purtaţi de senzaţiile intense şi la fel ar trebui să faci şi tu!

A trecut cam mult timp între epilări

Să spunem că ai ratat programarea la cosmetică săptămâna aceasta şi nu ai îndrăznit să remediezi situaţia chiar tu acasă. Iubitul tău probabil nici nu a observat est detaliu şi nici nu îi pasă, atâta timp cât nu îl zgârii, cum se întâmplă atunci când te razi. Cine ştie, poate îi place mai mult aşa, mai sălbatic?

Ai transpirat puţin mai mult

Transpiraţia este ”semn bun” în timpul partidelor de sex, înseamnă că v-aţi zbenguit bine de tot între aşternuturi. Deşi tu ai senzaţia că este inestetică şi ai vrea să miroşi ca o câmpie de flori, este posibil ca iubitului tău chiar să îi placă acest miros natural şi să îl stimuleze datorită hormonilor eliberaţi.

Forma sânilor tăi

În timp ce tu eşti îngrozită de faptul că sânul drept pare vizibil mai mare decât cel stâng, el a atât de încântat să te vadă şi să te mângâie goală că nu ar observa şi nici nu i-ar păsa acest detaliu, care, să fim sincere, este doar în mintea ta! Şi chiar dacă ar fi aşa, este absolut normal ca sânii tăi să nu fie simetrici. Ştii doar că micile imperfecţiuni te fac atât de dezirabilă.

Kilogramele în plus

Ai avu o săptămână mai proastă şi te-ai consolat cu multă, multă ciocolată aşa că ai adăugat un centimetru în talie. Sau doar aşa ai impresia. Mâncatul pe fond nervos nu este un comportament pe care îl susţinem, dar trebuie să precizăm că iubitul tău nici nu a observat acest aspect. El este prea ocupat să se concentreze la mişcările tale de felină, care îl ridică pe culmi tot mai înalte de plăcere.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.