Ce cred barbatii despre sfarcurile femeilor

Uneori, vedem sfârcurile doar ca parte din sân, dar ele înseamnă mai mult de atât!

Sfârcurile pot să comunice multe. Ele reacționează la atingeri, temperatură și dirty talk. Iată ce cred bărbații cu adevărat despre sfârcuri.Sfârcurile sunt ca cireașa de pe o înghețată. Fără cireașă, înghețata este doar… înghetață. Mulțumim, sfârcurilor, că faceți din sâni ceva mai mult decât niște sfere ciudate din carne!

Cât de mult le pasă bărbaților de mărimea sânilor tăi?

Sunt perseverente în a atrage atenția asupra lor. De fiecare dată când este răcoare, sfârcurile străgă „Hei, uită-te la noi!” în timp ce încearcă să iasă prin material pentru că vor să fie observate.

Nicio persoană care este atrasă de femei nu refuză să sugă sârcurile. Bebelușii știu ei ce știu. De obicei sunt destul de prostuți și ar pune orice în gură, dar, în ceea ce privește sfârcurile, îi înțelegem.

Cum să-ți autoexaminezi corect sânii

Fiecare sfârc este unic. Atunci când îți dai bluza jos, e ca un cadou de Crăciun pentru bărbați. Sfârcurile sunt la fel ca fulgii de zăpadă, doar că nu se topesc. Și, la fel ca fulgii de zăpadă, vrem să îi prindem cu limba.

Au un scop. Fac lapte! Asta e o nebunie. Este singurul lucru pe care corpul uman îl poate produce ce poate fi băut.

Sunt misterioși. Femeile pot să expună cam tot sânul dacă vor… mai puțin sfârcul! Până când nu îi dezvelești este atât de plin de mister.

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise