Ce cred bărbații cu adevărat despre selfie-urile nud?

Credem că toți bărbații se așteaptă la selfie-uri nud din partea partenerei, dar este oare adevărat? COSMO a aflat și îți spune și ție ce cred bărbații!

Pe un thread de pe Reddit, o femeie a vrut să afle cât de importante sunt aceste poze într-o relație. „Nu îmi place să îmi fac selfie-uri, îmi special unele sexy. Nu sunt talentată și nu mă pricep să fac poze. Să nu primești poze de genul e un turn off pentru tine?”Iar bărbații au răspuns…

„Mie nu prea-mi pasă. Mulți se concentrează pe trimiterea de poze sexy și pe sexting în zilele noastre, dar pe mine nu mă atrage. Dacă vrem să ne vedem dezbrăcați unul pe altul, hai să ne întâlnim și să o facem.”

„Aș prefera să văd în realitate, nu în poze.”

„Nu îmi place cum nudurile au devenit atât de populare azi. Cred că puștii au crescut cu idei greșite despre ce e normal în interacțiunea cu o persoană de alt sex, din cauza tehnologiie. Eu apreciez atunci când nu primesc.”

„Sunt căsătorit de 4 ani și soția mea nu mi-a trimis niciodată vreun mesaj ‘murdar’. Presupun că nu e ceva ce am face noi… Nu a fost niciodată o problemă în relația noastră.”

„Depinde dacă relația e la distanță. Dacă este, cred că ar conta mai mult. Dar dacă el stă în același oraș nu mi se pare deloc necesar.”

„Până la urmă, e important să nu faci ceva care te face să te simți inconfortabil.”

„Pentru mine contează puțin pentru că sunt un tip vizual și acum mă aflu într-o relație la distanță. Nu e atât de important, dar e puțin important, dacă are sens.”

„Mie mi se pare mai atrăgător când femeile nu trimit poze d-astea. Prefer să fim intimi în persoană.”

„Nu mi se pare deloc important. Iar dacă primesc o poză sexy nu critic unghiul din care a fost făcut sau lumina. Apoi șterg poza.”

„Arată că ai încredere în tine, dar poți arăta asta și în persoană. Le apreciez, dar nu cred că sunt necesare.”

„Preludiul începe înainte să intrăm în dormitor și personal prefer pozele sexy, dar în care partenera nu e complet dezbrăcată.”

„Poate fi distractiv, dar nu e necesar pentru menținerea relației.”

„Dacă am o zi proastă la birou și primesc o poză sexy (nu trebuie să fie cu ea goală), mă simt mult mai bine, mă gândesc la ce mă așteaptă acasă.”

 

Citește și: Ce cred bărbații despre selfie-uri?

Citește și: Cum să faci un selfie reușit… dezbrăcată

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.