Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Varianta cea mai simplă pentru un cadou potrivit de Valentine’s Day este să îţi întrebi iubita direct (sau prin intermediul prietenei sale) cam ce ar putea să o impresioneze de Ziua Îndrăgostiţilor. Dacă eşti un tip curajos, însă, nu o vei priva pe iubita ta de emoţiile aşteptării şi un cadou surpriză dar bine ales.

Iată ce sugestii de cadouri avem noi, garantate să satisfacă toată gusturile!

1. Cărţi

Am tot scris şi vorbit în ultima vreme despre trilogia erotică ”Cincizeci de umbre ale lui Grey” aşadar ar fi o idee grozavă să îi dăruieşti cărţile înainte să apară filmul. Ne desparte aproximativ un an de data lansării producţiei care îi are în prim plan pe Dakota Johnson şi Jamie Dornan, aşa că are timp să se familiarizeze cu povestea şi personajele. Poţi să cumperi primul volum al trilogiei de pe elefant.ro cu 31,85 ron sau cu 21.00 ron în format digital. 

O altă sugestie de carte care o va încânta pe iubita ta este ”Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut” de Simona Tache şi Mihai Radu, o culegere de texte ale celor doi jurnalişti publicate în ziarul Caţavencii, la rubrica ”Bătăi în dialog”. Cei doi dezbat cu mult umor şi ironie stereotipuri cu care ne întâlnim în viaţa de cuplu de zi cu zi. Poţi să cumperi cartea de pe edituratrei.ro cu 31,35 ron.

Surprinde-o cu un abonament la revista ei preferată pe un an sau pe 6 luni (dacă e vorba de ediţia franţuzească a revistei Vogue)! Poate că tu nu înţelegi mare lucru din ”hârtiile lucioase” pe care le funzăreşte iubita ta mereu, dar pentru ea sunt o comoară. Şi ca să simplificăm lucrurile la maximum, poţi să te abonezi la revista Cosmopolitan şi în format digital. Descarcă gratuit aplicaţia de aici şi alege apoi şi perioada pe care vrei să o primeşti, 6 sau 12 luni.

2. Parfumuri

Dacă are deja un parfum preferat, ”surprinde-o” cu o sticluţă nouă din licoarea magică pe care o iubeşte. Dacă iubita ta este, în schimb, o colecţionară, poţi să îi faci cadou un parfum nou, o combinaţie de arome care ştii sigur că îi plac. Pentru că parfumurile sunt o ştiinţă exactă, cere-le ajutorul consilierelor din magazin. Fă-ţi o listă cu parfumurile pe care jumătatea ta le deţine deja şi în funcţie de notele predominante, ele îţi vor sugera o combinaţie nouă de arome!

3. Cosmetice şi produse de îngrijire corporală

Nicio femeie nu va declara vreodată că are destule cosmetice sau produse de îngrijire corporală. În această idee, îţi sugerăm să o surprinzi cu ceva mai special: o trusă de farduri cu mai multe nuanţe (mizează pe pasteluri), un set complet de pensuli pentru machiaj (crede-ne, îi va uşura enorm rutina de beauty!) sau un set de manichiură inedit

Pentru ca aromele seducătoare cu care îşi învăluie trupul să fie şi pe placul tău, alege chiar tu noua loţiune de corp şi uleiul de masaj cu care se va răsfăţa! Va fi o experienţă foarte plăcută chiar şi pentru tine să cauţi cele mai hidratante şi eficiente produse.

4. Accesorii

Am ajuns la o categorie la care toate femeile sunt sensibile şi reacţionează extraordinar de bine: bijuteriile şi toate celelalte accesorii, sclipicioase ori ba, din materiale preţioase sau handmade, care le fac zilele mai frumoase! Serios vorbind, cum să nu zâmbeşti mai mult când toată lumea îţi admiră brăţara Pandora sau inelul, primite de Valentine’s Day de la iubit?

Dacă bugetul îţi permite, poţi să-i faci cadou un ceas de mână de firmă, pe care îl găseşti la preţuri începând de la 450 de ron. Dacă iubita ta preferă lucrurile unicat, precum bijuteriile handmade, comandă-i un colier statement de pe blogul BuyHand.blogspot.com, cu preţuri între 25 şi 100 de lei.

5. Bilete la spectacol

Deşi Justin Timberlake nu a anunţat vre-un concert prea curând la noi în ţară (te aşteptăm cu nerăbdare Justin!) asta nu înseamnă că iubita ta nu ar aprecia două bilete la un alt spectacol. Că e vorba de un spectacol de stand-up comedy, care a prins foarte bine şi la noi în ţară, sau la concertul lui Horia Brenciu de la Romexpo, ieşiţi din rutina zilnică! Biletele la ImprovShow cu Mihai Bobonete le poţi achiziţiona cu 50 de ron de persoană iar biletele la spectacolul lui Brenciu de pe 29 martie costă între 60 şi 300 de lei.

6. Îmbrăcăminte

Ca să te asiguri că nu o dai în bară când te prezinţi cu o bluză sau geantă total nepotrivite şi să te acuze cu ochii în lacrimi că după atâta timp de când sunteţi împreună nu ai ajuns să o cunoşti deloc, retailerii de îmbrăcăminte au inventat o soluţie simplă şi de efect: voucherele de cumpărături. Te asiguri că iubita ta va primi un cadou pe gustul ei, în limita bugetului tău!

7. Relaxare 

Dacă posezi o pereche de degete magice nu te împiedică nimic să îi oferi iubitei un răsfăţ senzaţional acasă. Dacă, totuşi, vrei să îi oferi o experienţă completă, trimite-o la SPA, pe mâna profesioniştilor. După o săptămână de stres şi multă muncă, se va simţi uşoară ca un fulg în urma unui masaj cu roci vulcanice şi alte tratamente de frumuseţe.

8. Gesturi care contează

De multe ori, cadourile cele mai apreciate sunt cele simple. În locul unei cine scumpe în oraş, pregăteşte-i masa acasă, cu mânuţele tale. În locul unei bijuterii preţioase, plantează pentru ea câţiva copăcei (nu o vei face tu, fizic, ci voluntarii de la Mai Mult Verde). În locul unei excursii la Paris, pregăteşte-i un album foto cu voi doi de la începutul relaţiei şi la final realizează şi o hartă a locurilor pe care le-aţi vizitat împreună.

Oricare ar fi alegerea ta de cadou de Valentine’s Day, sperăm că iubita ta va aprecia mai mult intenţia, pentru că dragostea nu se măsoară în cadouri, ci în fapte! Fă-o să se simtă iubită în fiecare zi a anului şi veţi fi un cuplu fericit!

 Tu ce alte sugestii de cadouri ai adăuga pe lista noastră de sugestii?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.