Adevarata fata a barbatilor

De multe ori, trebuie sa treaca luni bune pentru a-l cunoaste pe cel cu care-ti imparti asternutul, dar, din fericire, cei mai multi barbati se deconspira in mod inconstient.

Daca esti cu ochii in patru, vei avea o perspectiva larga asupra realitatii si nu risti sa te pomenesti mai tirziu ca ai fost orbita de sentimentele pe care i le purtai.

Iata si cele 4 situatii din care poti trage o gramada de concluzii.

Situatia nr.1

Face comentarii „glumete” pe toata durata ceremoniei de casatorie.

TU CREZI CA… Hmm, e barbat, ce sa-i faci? E alergic la chestiile romantice si siropoase.

…DAR, DE FAPT, ALTA E TREABA. Si tu te-ai plictisit, nu? Daca e asa, el s-a prins si vrea sa te ajute sa te distrezi. Sau – si o sa fii foarte surprinsa – umorul lui e un mod de a ascunde emotiile. Cum ar fi sa-l vezi ca plinge in batista?

Situatia nr.2

Se pierde cu firea daca v-ati ratacit pe undeva cu masina.

TU CREZI CA… E imprastiat… sau jenat (si isi promite in gind ca-si va lua un GPS).

…DAR, DE FAPT, ALTA E TREABA. Acum vei vedea potentialul lui de coechipier (sau lipsa totala…). In loc sa te lase pe tine sa navighezi sau sa-l readuci pe drumul corect, isi varsa naduful. Da vina pe trafic sau pe indicatoare? Hmm, nu cumva fuge de responsabilitati?

Situatia nr. 3

Tu esti promovata, iar el iti spune doar un simplu si sec „Bravo!”.

TU CREZI CA… Se bucura pentru tine, dar, din pacate, nu prea stie sa se exprime.

…DAR, DE FAPT, ALTA E TREABA. Tare-ai vrea sa-si arate entuziasmul, nu-i asa? Ba chiar ti-ar placea sa auzi si: „Ceea ce e bine pentru tine, e bine pentru amindoi…” sau chiar sa organizeze o petrecere in cinstea ta. Te-ai gindit ca se poate simti pus in umbra?

Situatia nr. 4

Se plinge pentru ca mama lui il „biriie” la cap cu drame de familie.

TU CREZI CA… Nu este foarte intelega tor in ceea ce priveste femeile.

…DAR, DE FAPT, ALTA E TREABA. Nu-i place sa vorbeasca despre chestii sentimentale, in special legate de familie. Daca isi deschide sufletul, te considera deja un membru al „clanului”, ceea ce ar trebui sa te bucure…

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.