8 lucruri pe care sa nu i le spui unui barbat gras

Doar pentru că este bărbat, crezi că nu îl deranjează anumite comentarii legate de greutatea sa? Iată 8 lucruri pe care să nu i le spui niciodată unui bărbat gras.

  1. „Ce faci, grasule?” Doamne, nimic nu e mai groaznic decât să ți se spună gras atunci când ești gras. Nu te-ai duce la o femeie să îi spui „Ce faci, graso?”, nu? Atunci de ce crezi că ar fi acceptabil să i te adresezi așa unui bărbat? Pe cei mai mulți bărbați, un apelativ de genul acesta îl va face să se simtă foarte incomod, mai ales într-un loc public!
  2. „Cel puțin ai o personalitate grozavă.” Nu încerca să îl faci să se simtă mai bine în felul acesta, știe deja că și look-ul este important. În plus, un compliment de genul acesta nu e niciodată unul bun. „Ești urâtă, dar măcar ai o voce frumoasă” – nu ai vrea să auzi asta, nu?
  3. „Ești bărbat, poți slăbi rapid dacă încerci.” E adevărat, bărbații slăbesc mai repede decât femeile, dar asta nu înseamnă că pot slăbi peste noapte, fără să facă cel mai mic efort. Mulți dintre ei țin diete și fac des exerciții pentru a reuși să dea jos câteva kilograme.
  4. „Trebuie să fii mai activ! Ai încercat să joci fotbal?” Nu, dar tu ai încercat să faci din gură? Doar pentru că un tip este gras nu înseamnă că nu e activ. Nu cunoști femei grase care fac sport și nu reușesc să slăbească?
  5. „Încerc doar să te ajut!” Știi care e treaba? Persoanele grase știu deja că sunt grase. Să le atragi atenția asupra acestui fapt și, mai mult, să le oferi sfaturi deși nu ți le-au cerut, este foarte nepoliticos.
  6. „Ai arăta așa bine dacă ai slăbi!” Spre deosebire de acum, când arăt ca un monstru care tocmai s-a târât de sub patul cuiva? Eu nu îți spun ție că ai arăta mai bine dacă ți-ai vopsi altfel părul sau dacă ți-ai pune silicoane, așa că mai bine abține-te.
  7. „Măcar nu-i pasă nimănui cum arată bărbații.” De fapt, mie-mi pasă! Îmi pasă foarte mult. La fel și multor alți bărbați și femei. Apropo, știai că și bărbații pot avea tulburări de alimentație?
  8. „Îmi placi chiar dacă ești gras.” Niciodată nu e ok să spui asta cuiva. Tu cum te-ai simți dacă un tip ți-ar spune că te place, chiar dacă ai nasul imens sau sânii prea lăsați? Nu prea bine, nu?

Tu ai vorbit vreodată așa cu un bărbat gras?

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.