7 lucruri pe care bărbații nu le pot înțelege la femei

Da, chiar avem nevoie de 4000 de produse de îngrijire și de 14 perne pe pat. Pur și simplu avem nevoie!

De ce e atât de bine să îți scoți sutienul la sfârșitul zilei. Exact din acest motiv ar trebui să se facă sutiene micuțe pentru testicule, pentru a le ține într-un loc transpirat unde trebuie mereu aranjate, unde unul mai scapă pe afară și care uneori te mănâncă într-un mod ciudat. După ce și ei vor purta astfel de sutiene timp de 10 ore, și ei vor dansa de fericire.Cum sa agati la sala

De ce niciodată nu e ok să strigi după femei pe stradă. Nu, un tip ciudat, transpirat și libidinos care îmi spune că am un fund frumos nu are de ce să fie apreciat. Dacă o femeie ți-a atras atenția, încearcă să o abordezi într-un mod normal: du-te pur și simplu la ea, prezintă-te și cere-i numărul de telefon sau invit-o pe loc la o cafea, poate are timp și chef.

De ce sunt sutienele atât de scumpe. Nici noi nu înțelegem, deci dacă vei cumpăra tu mâncare diseară ar fi perfect. Tocmai am cumpărat două sutiene și acum nu avem bani de mâncare pentru două săptămâni.

De ce avem atâtea pernuțe pe pat sau canapea. Îmi pare rău, dar vreau să mă simt confortabil. Tu de ce nu vrei asta? Ești ok?!

Ce ii enerveaza pe barbati la femei

De ce durează atât de mult să ne fardăm. Ei bine, să știi că nu toate femeile pierd 2 ore cu machiajul, unele pot fi gata și în 15 minute. Dar, pentru a înțelege de ce uneori durează mult, încearcă să te fardezi singur o dată. Doar o singură dată.

De ce întrebăm dacă rochia asta ne face grase. Poate pentru că societatea ne convinge că putem arăta bine doar dacă suntem slabe? Și pentru că uneori avem nevoie de un pic un mic boost pentru a avea încredere în noi.

De ce avem nevoie de zeci de produse de îngrijire și de machiaj. Ok, poate că unele dintre ele nu sunt neapărat necesități, însă miros atât de bine sau arată atât de bine pe noi încât nu ne putem abține!

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.