5 greseli tipic masculine la prima intalnire

Dacă te regăseşti într-unul dintre tiparele de mai jos, ştii că este cazul pentru o schimbare!

Nu spui nimic

Timiditatea te poate face atrăgător, însă tăcerea este de-a dreptul penibilă! Asta nu poate însemna decât două lucruri pentru o femeie: nu ai absolut nimic în comun cu partenera ta, aşadar atunci când această întâlnire se va termina, nu o să o mai vezi vreodată…iar a doua, şi mai gravă, eşti repetent la arta conversaţiei! 

Eşti lăudăros

Nu îţi mai tace gura deloc, eşti mai rău decât o femeie care vorbeşte despre zecile de perechi de pantofi pe care le are acasă! Iar poveştile tale, pline de laudă de sine nu te pun deloc într-o lumină bună. 

Treci direct la fapte

Nici nu v-a adus chelnerul comanda că treci direct la subiect: ”Şi ce vrei să facem după? Mergem la mine?”. Orice pretext ingenios ai avea, o femeie ”de păstrat” nu o să te însoţească de la prima întâlnire acasă.

Încerci să o ”cumperi”

Dacă a acceptat să iasă cu tine la o cafea sau să mâncaţi împreună la restaurant, înseamnă că îşi permite să îşi achite partea ei din nota de plată! Nu mai insista atâta să plăteşti tu, pentru că este posibil şă nu reuşeşti să faci nimic mai mult decât să o jigneşti.

Eşti neglijent 

Bunele maniere se învaţă, iar dacă ai ajuns deja la vârsta asta fără să înveţi să mânânci civilizat, sunt slabe şanse să o mai faci de acum încolo. Pe cât de important este să fii natural, pe atât de important este să fii manierat şi îngrijit.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.