4 tipuri de complimente pe care barbatii le adora

De multe ori uităm să îi arătăm partenerului de viaţă cât de mult îl apreciem. În schimb, noi ne aşteptăm să primim cât mai des complimente. Ce ai spune ca de acum încolo să inversăm rolurile? Iubitul tău este grozav şi merită şi el complimente. 

Iată care sunt tipurile de complimente pe care bărbaţii le apreciază cel mai mult.Complimentele care se referă la aspect

Poate că bărbaţii nu sunt atât de complexaţi de corpurile lor precum femeile, dar cu siguranţă nici ei nu se consideră perfecţi. Chiar dacă nu se plâng că nu arată aşa cum şi-ar dori, şi lor le place să le spui cât de bine arată. Pe lângă acest lucru, orice persoană vrea să ştie că partenerul îl consideră atrăgător. Fie că este vorba de ochi, de buze, de mâini, de spate sau de penisul său, un compliment legat de fizic va fi mereu apreciat.

Totuşi, ai grijă ce fel de compliment îi faci. Gândeşte-te ce anume îţi place cu adevărat la el şi fii sinceră când îi vorbeşti. De exemplu, dacă are nasul cam mare, iar tu îi vei spune că îl are frumos, se va simţi luat peste picior.

Complimente care recunosc eforturile sale

Oricine se bucură când este complimentat pentru efortul pe care îl face în relaţie. Arată-i că apreciezi cum se poartă cu tine, chiar dacă este vorba de un lucru minor. Fie că este vorba de schimbatul unui bec sau spălatul vaselor, adică nişte lucruri absolut banale, iubitul tău se va bucura să vadă că apreciezi că a făcut aceste lucruri pentru tine. În plus, dacă îl vei complimenta pentru asta, cel mai probabil o va face mai des de acum înainte.

Complimente care arată că îl sprijini

Din când în când, fiecare persoană trece prin perioade proaste. Ca iubită, rolul tău este să îţi ajuţi partenerul să se simtă mai bine. În loc de un simplu „calmează-te, totul va fi ok”, încearcă să foloseşti un compliment. Încearcă să îi spui lucruri de genul „O să treci peste asta, eşti un bărbat puternic care poate rezolva orice problemă” sau „Ai reuşit să faci atât de multe lucruri până acum, sunt sigură că şi în continuare vei reuşi să ai succes”.

Complimente care îi arată că îl respecţi

Respectul dintre parteneri este foarte important într-o relaţie, însă uneori ne e greu să îi arătăm iubitului că îl respectăm. Unele studii au arătat chiar că bărbaţii tind să simte respectul primit ca pe iubire.

Iată două exemple de astfel de complimente: „A fost nevoie de mult curaj ca să recunoşti în faţa lui X că ai greşit/să îţi ceri scuze în faţa lui X. Te admir pentru acest lucru” sau „Te porţi foarte frumos cu mama ta, nu mulţi s-ar fi comportat ca tine în acea situaţie, este un lucru de apreciat.”

Tu cât de des îi faci complimente iubitului tău?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.