10 barbati celebri cu care ne-ar placea sa ne petrecem vacanta de vara

Chiar dacă are cel mai sexy şi mai grozav iubit din lume, ce femeie ar spune „nu” unei vacanţe de vară petrecute în compania acestor bărbaţi celebri? Nu doar că sunt nedrept de arătoşi, dar fiecare vine cu talente mai mult sau mai puţin evidente care îi recomandă ca parteneri ideali pentru vacanţa de vară de vis!

Alexander Skarsgård – actor, 38 ani

Să trecem puţin peste perfecţiunea trăsăturilor lui nordice şi fermecătoarea gropiţă din bărbie, şi să ne concentrăm pe aceste cuvinte ale actorului suedez: „Îmi place să stau dezbrăcat”. Minunat! Şi nouă ne place să stai aşa, Alex! Când ai 1.94m şi fizic de triatlonist, nici n-ar trebui să pui haine pe tine. Ce altă companie ne-am putea dori pentru vacanţa la mare decât un tip care se simte atât de confortabil în propriul corp?Charlie Hunnam – actor, 35 ani

Nici Charlie Hunnam nu are vreo problemă în a-şi da hainele jos, aşa cum am văzut în multe din filmele lui. Pe lângă corpul de Adonis şi privirea de bad boy (pe care şi-a exersat-o până la perfecţiune jucând rolul „haiducului” motociclist Jax Teller în „Sons of Anarchy”), Charlie are un Harley cu care ne poate duce oriunde, oricând!

Camille Lacourt – înotător, 30 ani

Câte lucruri nu am avea de învăţat de la acest remarcabil sportiv! În primul rând, toate stilurile de înot posibile. Apoi, cum se spune „Arăţi beton!” în franceză şi cum reuşesc înotătorii să fie atât de impecabil epilaţi peste tot? Iar între două partide de înot, am învăţa toate grupele de muşchi pe corpul lui perfect tonifiat.

George Ezra – cântăreţ, 22 ani

George Ezra s-a plimbat cu trenul prin Europa căutând inspiraţie pentru albumul său de debut, aclamatul „Wanted on Voyage”, aşa că ar fi ghidul perfect pentru o vacanţă de vară petrecută pe continentul european. Desigur, ar avea chitara la el şi ne-ar cânta „Budapest”, „Barcelona” şi „Blind Man in Amsterdam” cu vocea lui incredibil de sexy!

Josè Maria Manzanares – toreador, 33 ani

O vacanţă de vis în Spania ar fi incompletă fără tradiţionala coridă. Ok, e un obicei crud şi sângeros, dar toreadorii sunt al naibii de sexy, cu pantalonii lor mulaţi şi privirea „care ucide”! Iar cel mai cel dintre ei este Josè Maria Manzanares, nimeni altul decât cel care în 2012 poza pentru Vogue Spania în compania lui Kate Moss. Între timp, Manzanares a devenit imaginea Dolce & Gabbana. Nu e de mirare că arată mereu ca scos din cutie!

Matthew Noszka – model, 22 ani

Matthew Noszka este „visul american”, aşa cum l-a numit presa. S-a trezit model peste noapte graţie unei poze pe care a postat-o pe contul personal de Instagram, în care el şi tatăl său lucrau la o construcţie. E drept că în poză Matthew apare la bustul gol, lăsând să i se vadă pătrăţelele impresionante. A devenit instant revelaţia modelingului masculin, şi pe bună dreptate pentru că arată într-un mare fel. Şi el trebuie ţinut departe de haine!

Leonardo DiCaprio – actor, 40 ani

Leonardo DiCaprio face de toate şi pe toate le face bine. Joacă în filme, donează bani pentru salvarea animalelor şi protecţia mediului, cumpără insule pentru a-şi construi resorturi eco-friendly, închiriază yacht-uri luxoase pentru el şi prietenii săi. Şi ce prieteni! Gen Tom Hardy, Kate Winslet şi Marion Cotillard! Cum să nu-ţi doreşti să-ţi petreci vacanţa cu aşa un om cool?

Ryan Reynolds – actor, 38 ani

Cu Ryan Reynolds ar fi perfectă o vacanţă de vară în Amsterdam, pentru că este oraşul lui favorit. Dar, în caz că s-a plictisit de Olanda, ne mulţumim cu orice altă destinaţie, pentru că ştim cât de mult îi place să călătorească. Am putea face un tur al Americii pe motocicleta lui (oricare dintre cele trei) sau scuba diving în ocean. La câte hobby-uri are, cu siguranţă n-o să ne plicitisim!

Harry Treadaway – actor, 30 ani

… sau Luke Treadaway, chiar nu contează pentru că oricum nu-i putem deosebi! Cei mai hot gemeni din lumea filmului sunt nedespărţiţi, merg împreună la prezentări de modă şi petreceri mondene, fac filme împreună şi, desigur, locuiesc împreună. Sunt 99% şanse să-şi petreacă şi vacanţele împreună. Un sejur londonez în compania a doi gemeni care arată ca în reclamele Burberry Men nu sună rău deloc.

Michael Fassbender – actor, 38 ani

Pe arătosul actor irlandez l-am lua oricând cu noi pe o plajă australiană. Nu doar pentru că arată atât de bine la bustul gol, ci şi pentru că este un surfer excelent. Şi, desigur, foarte bun prieten cu James McAvoy, un alt roşcat cu accent irezistibil. Fassy şi McAvoy – asta da, vacanţă de vis!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise