Zbor lung cu avionul? Iata de ce ai nevoie!

Urmează să mergi într-un zbor lung cu avionul? COSMO îți spune ce trebuie să iei cu tine, pentru a te bucura de o călătorie plăcută.

Un zbor lung cu avionul nu e întotdeauna cea mai plăcută călătorie, mai ales dacă nu ai în bagajul de mână anumite lucruri foarte necesare. Din păcate, nu te putem ajuta în legătură cu persoanele prea vorbărețe sau cu copiii mici care plâng, dar ți-am pregătit o listă cu ce trebuie neapărat să aduci cu tine pentru acele ore care îți vor părea atât de lungi.

Citește și: Cum să te îmbraci când călătorești cu avionul

Ce să îți iei cu tine pentru un zbor lung cu avionul:

O eșarfă mare este folositoare și pentru a te înveli cu ea (pentru că, dintr-un motiv sau altul, mereu se va face răcoare în avion), dar și în loc de pernuță. În plus, eșarfele sunt mereu un accesoriu chic!

Citește și: Ghid de călătorie: ce poți lua în bagaj când călătorești cu avionul?

Gustări. Nu te baza niciodată pe mâncarea din avion! Nu numai că nu e cea mai grozavă, dar nu vine nici într-o cantitate prea mare. Adu mereu cu tine gustări: un senviș, ouă fierte, un pachet de biscuiți, covrigei, napolitate, fructe, iaurt… posibilitățile sunt nelimitate.

Cărți, de preferat în variantă electronică. Revistele nu sunt recomandate în cazul unui zbor lung cu avionul, pentru că le vei termina după maxim o oră. Ia la tine niște cărți, de preferat în variantă electronică: un e-reader este mult mai ușor.

Citește și: Cum să scapi de frica zborului cu avionul

O pernă pentru gât ȘI o mască de ochi pentru dormit. În cazul unui zbor lung cu avionul va fi nevoie să dormi, iar aceste două obiecte te vor ajuta mai mult decât crezi.

Căști. Nu doar pentru a asculta muzică (sau pentru filmele de pe tabletă/laptop), dar și pentru a opri măcar pe jumătate țipetele și plânsetele copiilor.

Periuță și pastă de dinți, gumă de mestecat sau bomboane mentolate. Doar știi cum stă treaba cu mirosul neplăcut al gurii imediat cum te-ai trezit…

Un zbor lung cu avionul nu trebuie să fie neapărat plictisitor, nu trebuie să ajungi la destinație flămândă, obosită și irascibilă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.