Wonderland – designeri locali, accesorii, delicii urbane si dj after-party

By  | 
  • Ce? Targ si petrecere
  • Cand? Sambata, 6 noiembrie, de la 10 la 20 si party de la 23
  • Unde? Popa Nan 82 (langa universitatea Hyperion)
  • De ce? Pentru ca trebuie sa fii acolo!

Alice in Tara Minunilor este povestea care fascineaza generatie dupa generatie, povestea copiilor si adultilor in acelasi timp. Alice inTara Minunilor inspira artisti din lumea intreaga, indiferent de domeniul artistic din care fac parte.

Si atunci de ce sa nu adunam toate aceste idei minunate intr‐un singur loc, in Wonderland? Targul si petrecerea ce ii urmeaza sunt expresia creativitatii artistilor romani, fie ei designeri, cofetari sau muzicieni.

Designeri de top din domeniul vestimentar si al accesoriilor, dintre care amintim doar Andra Clitan, Maria Filipescu sau brand-ul Buy Hand, au raspuns prezent invitatiei noastre. Dupa o vizita pe la standurile expozantilor, vizitatorii sunt invitati sa se indulceasca cu o portie de macarons sau cupcacke-uri, cat si cu alte bunatati.

Asadar, sambata, 6 noiembrie, incepand cu ora 10 si pana la ora 20, te asteptam sa petreci macar o ora in atmosfera de poveste din Popa Nan 82, la un pahar de vorba ori de Aperol, alaturi de vechi si noi prieteni.

Petrecerea Wonderland va fi animata de KarpovKasparov si NinDJ care se vor dezlantui incepand cu ora 23 in aceeasi locatie.

Intrarea este 10 lei, cu un Aperol Spritz, un shake si o revista incluse. Nu uita: dress code-ul impune o vestimentatie cat mai creativa. Asa ca te asteptam sa rivalizezi cu designerii consacrati sau, si mai bine, sa le demonstrezi ca deja le esti client. Bonus: cine a trecut pe la targ, are intrarea libera la petrecere.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *