What’s your number? (VIDEO)

By  | 

In drum spre casa, dupa o zi de munca in care a fost concediata si ultima ei relatie de dragoste s-a destramat, Ally citeste acest articol care ii schimba viata.

Convinsa fiind ca a atins limita de parteneri sexuali pe care-i poate avea o femeie pana sa devina de nemaritat (poate doar daca traia in Noua Zeelanda, dupa cum spune dr. Fig), si celibatul fiind exclus, Ally porneste in misiunea de a-l gasi pe cel mai bun fost iubit din viata ei.

Se hotaraste sa nu mai adauge niciunul in plus la numarul ei, asadar cauta in sortimentul colorat si ciudat de amanti din trecut, intrebandu-se daca sunt casatoriti, disponibili, gay sau… morti.

Ally este o eroina moderna originala. E inteligenta, atractiva, amuzanta si romantica, o tanara care incearca sa-si dea seama cine este cu adevarat, cat si cu cine ar trebui sa fie.

Iar acum, se afla intr-un moment de rascruce care o face sa se gandeasca daca n-a pierdut ceva – sau pe cineva – important in ultima decada.

Care-i numarul tau? / What’s your number, in regia lui Mark Mylod, este o comedie romantica care ii aduce in distributie pe: Anna Faris, Chris Evans, Ari Graynor si Blythe Danner si care va putea fi vizionata incepand de vineri, 30 septembrie, la Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *