Weekendul premierelor pentru I Blame Coco!

By  | 

Show-ul pe care I Blame Coco il va sustine vinerea aceasta la The Ark nu este o premiera doar pentru publicul roman ci si pentru tanara artista, acesta fiind primul sau concert din Europa de Est.

Dupa cum ea insasi marturiseste, emotiile sale vor fi cu atat mai mari cu cat se apropie si data lansarii oficiale a primului sau material discografic, albumul „The Constant”. Acesta va aparea pe piata chiar la inceputul saptamanii viitoare, pe 8 noiembrie, in Romania urmand a fi disponibil incepand cu data de 25 noiembrie.

Desi este fiica unui artist celebru, Coco Sumner a reusit sa se detaseze de imaginea tatului sau, trupa sa fiind astazi considerata un exponent redutabil din categoria pop-rock. Primul sau single, „Caesar”, inregistrat alaturi de Robyn, este in continuare difuzat de radiouri din intreaga lume, incet dar sigur facandu-si loc in playlisturi si noua piesa, „In Spirit Golden”, lansata oficial la inceputul acestei luni.

Noul single va putea fi ascultat live si la Bucuresti, vinerea aceasta, in cadrul concertului pe care I Blame Coco il va sustine la The Ark, pe Calea Rahovei Nr 196 A, vizavi de piata de flori George Cosbuc.

Prezentat de Burn Studios, show-ul I Blame Coco va fi deschis de Magnolia, publicul fiind asteptat in jurul orei 21:00.

Intrarea va fi de 50 lei. Eveniment organizat de The Ark, booking by Livehouse.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *