Weekendul concertelor de neratat

După o perioadă în care nu a mai ieşit nimeni la concerte şi evenimente, întrucât cu toţii ne-am aşezat lângă brad pentru a ne bucura de Sărbătorile de Iarnă cu familia, weekend-ul acesta este plin de concerte, de la trupe mai mult sau mai puţin cunoscute, de toate genurile şi pentru toate gusturile. 

“Mă iubeşte femeile” sau “Mai ştii” sunt doar câteva dintre piesele fredonate de fanii Mihai Mărgineanu şi nu numai. Cert este că începem weekend-ul în forţă cu un concert Mărgineanu care o să vă aducă multă energie. Biletul este 30 de lei, aşa că şi dacă aţi rămas cu buget mai redus după sărbători nu este o problemă acest lucru.

Dacă nu vă place Mărgineanu şi totuşi vreţi să ajungeţi la un concert în acest final de săptămână, atunci vă recomandăm să vă alegeţi dintre The Infidels din Question Mark sau concertul The Infidels din The Tube.

Sâmbătă tot la concert suntem invitaţi. Cuantune a lansat un clip recent şi ne invită şi la cântare live la Clubul Ţăranului Român

La Godot ne încântă Quintet-ul Breeze, care are în spate o echipă de profesionişti cu peste 15 ani de experienţă în show biz şi muzică instrumentală de calitate.

Tot sâmbătă, la Hard Rock Café, avem hituri live cântate parcă de Mr. Big şi The Scorpions, numai că este vorba despre concertul The Infidels. 

Şi dacă vreţi ceva special, atunci „La traviata” de Giuseppe Verdi, spectacol-aniversar Elena Moşuc de la Opera Naţională Bucureşti ar trebui să fie perfect.

Duminica totul este despre relaxare, tocmai de aceea vă recomandăm să o începeţi cu o privelişte frumoasă, la Turnul de apă şi artă Make a Point. 

Citiţi despre mai multe evenimente pe getlokal.ro

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.