Weekend cu zapada si evenimente de neratat

By  | 

Ultima zi din lună e prima din weekend, aşa că sunteţi invitaţi să ascultaţi şi să cântaţi alături de Proconsul piese precum “Cerul”, “Povestea Noastră”, “Tu”,”Călătorul”, “Pentru tine” sau “De la ruşi vine ploaia”, precum şi alte piese de referinţă din repertoriul propriu şi din cel internaţional.

Tot concert şi tot vineri este la Ciao bar & amicii cu trupa Banditti, dar fanii pot ajunge şi la concertul Pistol cu Capse. 

Vineri puteţi încerca un After Work Party, care să vă facă să intraţi în atmosfera de weekend sau o piesă de teatru care să vă relaxeze: noi recomandăm "Carpathian Garden" de Radu Iacoban.

Rock`n`roll, rockabilly, psychobilly, horrorpunk, punk rock – dacă vă sună bine, atunci trebuie să ştiţi că se petrece în ultima zi a săptămânii la Underworld Club.

Sâmbătă, se facem ordine în şifonier şi nu oricum, ci refacem hainele vechi care nu ne mai plac, asta dacă ajungeţi la Redesign de haine, eveniment în cadrul căruia un artist oferă participanţilor soluţii noi pentru haine vechi. 

Cei pasionaţi de fotografie pot afla mai multe despre timelapse şi nu numai în cadrul unei întâlniri F64Studio.

Tot sâmbătă avem multe concerte de luat în calcul. De exemplu, Evening Mood @ Fifteen sau Aleea Cosmonautilor @ Jazz Book ori Cătălina Beta şi Liviu Negru @ Buffet35. Care vă sună mai bine?

Duminică propunem teatru: ori spectacolul Cherchez la femme, de Compania de teatru Passe-Partout Dan Puric ori Nişte fete, de Neil LaBute. În cazul în care vreţi ceva şi mai şi, atunci haideţi la Operă, sigur nu aţi mai fost de ceva timp. Are loc spectacolul LA BOHÈME (BOEMA).

Citiţi mai multe pe getlokal.ro

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *