Weekend After Valentine’s Day la Ageless Club

By  | 

Joi, 16 februarie, de la ora 21.30, sub genericul After Valentine’s is Always Comedy, esti invitata la un maraton de patru ore de stand-up comedy, care aduce pe scena o trupa de artisti binecunoscuti ai acestui gen.

Spectacolele de stand-up vor ramane o constanta a programului clubului Ageless, ziua de joi fiind de acum inainte dedicata iubitorilor vietii in forma ei amuzanta.

Vineri, 17 februarie, de la 21.30, scena Ageless Club va apartine ritmurilor indie si punk ale trupelor Fractures si Shiver.

Trupa Fractures a luat nastere pentru a da o voce unor cantece mai vechi si exista pentru a scrie altele noi.

Fractures suna indie, pop si post-punk, dar este un mix a ceea ce asculta membrii trupei: Liviu (voce/ clape), Mihai (chitara/ voce), Cristi (bas/ voce) si Dragos (tobe).

Trupa Shiver ii are in componenta pe: Lucian (tobe), Ioana (bass), Mihai (chitara ritm), Andrei (chitara solo), Laura Stoica (voce) si Bazi (voce). Adopta un stil muzical la confluenta dintre punk si rock alternative.

Sambata, 18 februarie, de la 21.30, esti invitata sa participi la binecunoscutul proiect When Violin Meets Guitar, cu interpretii Cristi Horia (vioara) si Emilian Florentin Gheorghe (chitara).

In aceeasi locatie continua si concursul Ageless Underground, care isi propune sa promoveze trupele tinere. Finalistii vor sustine concerte live in zilele de 8, 9 si 10 martie, urmand ca juriul sa desemneze pe 10 martie castigatorul marelui premiu si al unei sesiuni de inregistrare profesionista in studioul Phenomenon.

  • Mai multe detalii despre concurs pe www.ageless.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *