“Walk with Me”, proiectie unica la Cinematograful Elvira Popesco

By  | 

Documentarul “Walk With Me”, regizat de catre lMarc J. Francis si Max Pugh va fi proiectat o singura data, la cinematograful  Elvira Popescu, in data de 11 iunie, de la orele 18:00.

Benedict Cumberbatch este naratorul filmului ce urmareste viata calugaritelor si calugarilor budisti Zen de la manastirea Plum Village din sudul Frantei. Acestia studiaza impreuna cu Thich Nhat Hanh, calugarul budist in varsta de 91 de ani, nominalizat la Premiul Nobel, care practica mindfulness. Acesta este unul dintre cei carora i se datoreaza raspandirea practicii meditatiei si stilului de viata echlibrat.

Regizorul Alejandro G. Inarritu este unul dintre cei care au promovat documentarul in care apare si Thich Nhat Hanh, alaturi de membrii comunitatii sale.

“Walk With Me” a fost produs de catre cei doi regizori, care au scris si scenariul. Producatorul executiv al filmului este Nick Francis. Regizor de sunet: Anna Bertmark, coloana sonora este semnata Germaine Franco. Editori: Nicholas Chauderge si Alan Mackay.

Trailerul, aici:

Institutul Francez este partenerul principal al proiectiei filmului. Proiectia se va face doar cu subtitrare in limba engleza.

 

Biletele pot fi achizitionate urmarind acest link:  https://evenimente.heme.ro/walk-with-me-movie-premiera/comanda/ iar cu parte din  banii obtinuti in urma vanzarilor biletelor se vor achizitiona jocuri si carti pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni.

Ne vedem la film.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *