Vrei o atitudine de star?

În ziua de azi, parcă toţi cei care apar la TV sunt vedete. Deschizi televizorul şi vezi o grămadă de anonimi care, peste noapte, au devenit nume sonore datorită unor reality show-uri sau în urma unor scandaluri care au făcut prima pagină a ziarelor.

 

 

Dar mediatizarea intensă nu-i face vedete, ci doar ”celebrităţi de carton”, care vor fi uitate până mâine. Secretul oricărei adevărate vedete este carisma, acea prezenţă hipnotică de care nu te mai saturi. Dacă şi tu vrei să fii admirată şi iubită precum un star, iată cele două reguli pe care trebuie să le respecţi:

Fii graţioasă şi bine-crescută

Uită de aerele de celebritate care vin la pachet cu starletele wannabe, adevăratele staruri, ca Taylor Swift, de exemplu, se comportă frumos cu toată lumea şi nu ţin să-şi pună în evidenţă nici celebritatea şi nici faptul că au conturi de milioane de dolari.

 

Acum, nu zic să te apuci să împarţi ”bezele” în stînga şi-n dreapta aşa cum se poartă la Hollywood, ci doar să te comporţi frumos cu toţi cei care te înconjoară: chelneri, şoferi de taxi, vânzători, cu oricine. Vei vedea că un zâmbet şi o vorbă bună pot face minuni.

Arată ca un star

Nu este vorba despre meşe colorate în nuanţe neon, machiaj excesiv, ţinute excentrice sau tatuaje imense întinse pe tot corpul, ci despre a construi un stil al tău. Poate că te dai în vânt după machiajul impecabil, ca Dita von Teese, sau după rochiţele super-feminine ca Zooey Deschanel. Ideea este că trebuie să identifici stilul care te defineşte şi să străluceşti precum un star.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.