Voucherele de reducere, metoda prin care economisești bani la cumpărăturile online

Un studiu publicat de The Guardian a demonstrat că după criza economică din 2008 britanicii au început să economisească, în medie, aproximativ 1.200 de lire sterline pe an folosind la cumpărături vouchere și cupoane de reducere. De câțiva ani și românii au posibilitatea să facă cumpărături online pe bază de cupon reducere, odată cu apariția portalurilor care adună pe aceeași platformă toate ofertele celor mai mari magazine online din țară și nu numai.

Se pare că această criză economică ne-a transformat în adevărați vânători de reduceri, cei mai mulți dintre noi cumpărând rar ceva la preț întreg, gândindu-ne cum economisim banii. Cele mai căutate sunt ofertele la produsele alimentare, oamenii încercând ca banii pe care îi salvează la cumpărături să îi folosească pentru vacanțe. Dar acum, grație site-urilor cu cupoane de reducere, poți avea parte de reduceri chiar și la biletele de avion sau vacanțe.

Una dintre principalele astfel de platforme online destinate cumpărăturilor la reducere este Kuplio.ro. Portalul Kuplio.ro este cel mai mare agregator de cupoane și coduri de reducere din România, care adună într-un singur loc, în mod constant, promoții din magazinele online și magazine fizice românești.

Într-o formă structurată, vă aduce sute de reduceri atractive, din diferite domenii. Zilnic, pe portal, vor fi adăugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumpărături cât mai avantajoase în magazinele voastre preferate. Pagina este împărțită în secțiuni tematice, care oferă o mulțime de reduceri, cupoane de reducere, cod reducere în peste 500 magazine online românești, dar și internaționale, precum și pliante speciale pentru cumpărături cât mai convenabile în magazinele fizice.

Ofertele variază, începând de la cele procentuale de 10% sau 50%, până la cupoane de lichidare de stoc ce pot ajunge la peste 90%, transport gratuit sau cupoane pentru cumpărăturile internaționale din magazinele partenere. În plus, în rândul ofertelor speciale veți regăsi și reducerile de Black Friday.

În ceea ce privește parteneriatele, Kuplio.ro reunește unele dintre cele mai mari magazine online din țară și nu numai: Emag, Elefant.ro, Lensa, Chicco, FashionDays, H&M, GAP, Altex, Jolidon, IKEA, Tarom etc. În total, Kuplio vă oferă peste 8.000 de cupoane de reducere, în peste 3.400 de magazine online.

Reducerile și cupoanele de reducere pot fi găsite foarte ușor pe pagina principală. În cazul în care nu vă atrage nicio promoție, puteți căuta și în funcție de categoria de produse, ce vă interesează. Fiecare categorie are propriile sale subcategorii, care facilitează căutarea produsului în funcție de preferințele dumneavoastră.

Folosirea acestor cupoane de reducere se face foarte simplu. Alegeți reducerea din oferta magazinelor partenere, cum ar fi Notino reduceri. Citiți condițiile reducerilor. Faceți click pe opțiunea „Afișați codul” și veți putea vizualiza codul. Introduceți apoi codul de reducere în câmpul „Cod de reducere” atunci când plasați comanda în magazinul online, care oferă reducerea pe site-ul Kuplio și reducere va fi dedusă din prețul produselor pe care le-ați comandat.

 

 

Sursa: Digital Workforce

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.