Vloggerii si Marius Moga lanseaza „O facem pentru voi”

By  | 

Să fi vlogger nu e uşor, iar aceşti şapte vloggeri, unii dintre cei mai de succes creatori de conţinut de pe YouTube România, ştiu foarte bine asta. Ei şi-au unit forţele şi au lansat propriul lor imn, „O facem pentru voi”, în colaborare cu Marius Moga. 

Chiar dacă în trecut au existat colaborări între vloggeri, piesa „O facem pentru voi” este prima colaborare de acest gen din România, iar ideea îi aparţine lui Anne-Marie Chelariu. În videoclip, Mikey Hash, Tequila (Bianca Adam), Zmenta (Mihai Taranu), Sector 7, Tudi Popa, Laura Muşuroaea şi Anne Marie Chelariu (Vlogul de Marţi) sunt membrii unei trupe care susţine un concert de prezentare, iar invitatul special este Marius Moga.

Melodia este compusă în studiourile DeMoga Music, de către Marius Moga, Ionuţ „Yogi” Vasilache, Mădălin Rosioru, alături de Anne-Marie Chelariu, Mihai Taranu, Mihai Holhos, Tudor Popa şi Andrei Ciobanu, iar videoclipul este regizat de Monday Media. Fiecare vlogger a compus versurile pe care le interpretează şi încearcă să transmită esenţa conţinutului de pe canalul său de YouTube.

Cu milioane de vizualizări şi sute de mii de abonati pe YouTube, cei 7 vloggeri prezintă în fiecare zi materiale inedite. Piesa „O facem pentru voi” a fost lansată concomitent pe canalele lor de YouTube, dar şi pe cel al Cat Music.

Vloggerii care interpretează piesa „O facem pentru voi” sunt:

Laura Muşuroaea, care pregăteşte şi pentru COSMO tutoriale săptămânale de machiaj – 25.000 de abonaţi şi aproape 4 milioane de vizualizări;

Mikey Hash – 700.000 de abonaţi şi aproape 90 milioane de vizualizări;

Tequila (Bianca Adam) – aproape jumătate de milion de abonaţi şi 50 milioane de vizualizări;

Sector 7 (Andrei Ciobanu) – peste 100.000 de abonaţi şi aproape 20 milioane de vizualizări;

Anne-Marie Chelariu – peste 16.000 de abonaşi şi un milion de vizualizări;

Tudi Popa – aproximativ 90.000 de abonaţi şi peste 3 milioane de vizualizări;

Mihai Zmenta – aproape 500.000 de abonaţi şi 50 milioane de vizualizări.

Ascultă şi tu mai jos piesa „O facem pentru voi”!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *