Vino la Cosmo Self-Made! Cariera ta de hairstylist începe aici.

Hei, #CosmoGirl! Îți dorești să urmezi o carieră de hairstylist? Vrei să afli e calități îl transformă pe un “coafez” oarecare într-un stilist adevărat? Te invităm la Cosmo Self-Made, unde vei afla cum ajungi un hairstylist profesionist respectat în branșă, căutat de vedete și invitat să participe la campanii publicitare ale unor clienți importanți. Dacă îți place această meserie, descoperă etica pe care trebuie să o urmezi, etapele care te duc “acolo” și cum te menții între preferințele starurilor și brandurilor, de la unii dintre cei mai buni profesioniști de pe piață.

UNDE VII? TE AȘTEPTĂM LA BUCUREȘTI MALL-VITAN, PARTER, ZONA LOUNGE

ADRESA: CALEA VITAN, 55-59, BUCUREȘTI

CÂND NE VEDEM? JOI, 25 OCTOMBRIE 2018, ORA 11:00

SPEAKERS CARE ABIA AȘTEAPTĂ SĂ RĂSPUNDĂ ÎNTREBĂRILOR TALE

Profesioniști în hairstyling care lucrează de ani de zile cu branduri și vedete foarte cunoscute:

George Soare (hairstylist la Salon Tribute By George Soare)

„Am început să învăţ această meserie în anul 2002 din pură pasiune şi aşa a rămas şi azi! Din dorinţa de a descoperi şi a învăţa cât mai mult, mi-am dedicat şi îmi dedic in continuare toată energia acestei frumoase meserii! Este o meserie ce presupune dedicare, creativitate, învăţare continuă, dar şi multă practică, iar eu le-am luat ca atare! Am investit şi investim totul în educaţia noastră şi îmi place să cred că ne-am aliniat la standarde internaţionale!”

Facebook: https://www.facebook.com/byGeorgeSoare; Instagram: https://www.instagram.com/georgesoare_

Bogdan Mirică (hairstylist fondator al Bogdan Mirică Academy, Salon Londra 17)

„Pasiunea mea a fost dintotdeauna părul.  Trăiesc pentru păr. Iar, de aici totul a fost doar un pas. Mă atrăgea tot ce era din lumea modei. Treptat, am început să tund prieteni şi apoi chiar vecini. Îmi amintesc că bunicul meu a fost primul meu PR.  Am reuşit să-mi transform încet-încet o simplă pasiune din copilărie într-o carieră internaţională în industria de hairstyling profesional. Am creat stiluri diferite pentru mai mult de 30 de show-uri de coafură, iar multe dintre ele au fost de avant-garde.”

Facebook: https://www.facebook.com/bogdan.mirica.39; Instagram: https://www.instagram.com/miricabogdan

Kore Kinga (hairstylist la Salon Tribute by George Soare)

„Am lucrat de-a lungul timpului atât în salon cât şi pe parte de editoriale. Mă reprezintă cel mai mult lucrăriile naturale şi fresh. Unul dintre aspectele preferate din acest domeniu este colorimetria, unde îmi pot dezvolta creativitatea. Practic această meserie din pasiune şi consider că pasiunea este elementul cheie în orice domeniu. Plus multă, multă muncă şi dezvoltare continuă. ”

Facebook: https://www.facebook.com/kore.kinga; Instagram: https://www.instagram.com/korekinga)

Special guest speaker!

Vlad N. Chirilă (Fondator theBeautyAdviser)

(Facebook: https://www.facebook.com/Vlad.N.CHIRILA/; Instagram: vlad.n.chirila)

GAZDA EVENIMENTULUI ABIA AŞTEAPTĂ SĂ TE CUNOASCĂ:

SORE Mihalache (Facebook: @Soreofficial ; Instagram: https://www.instagram.com/soreonline)

„M-am născut să fiu artist… Viaţa mea are culoare pentru că îmi exprim toate sentimentele prin artă.”

DE ASEMENEA ÎN PROGRAM — SUPER NETWORKING!

COSMO îți oferă șansa să savurezi cafeaua de dimineață și micul dejun alături de vedete, trendsetters și influenceri autohtoni, dar și de persoane interesante din industria de frumusețe — depinde doar de tine să profiți de ocazie și să faci cunoștință cu aceștia!

Te-am convins? Te aşteptăm la COSMO Self-Made!

Intrarea este liberă.

Ne vedem joi, #CosmoGirls!

Vezi aici cum a fost la COSMO Self-Made de data trecută: Cum ajungi un make-up artist profesionist de succes, la Cosmo Self-Made

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.