VIDEO: Tibi Scobiola Band – "AWAY"

By  | 

Cu un background solid in showbiz-ul romanesc si cu o mare pasiune pentru muzica, Tibi Scobiola si-a inceput cariera muzicala in 1990.

Fie ca a sustinut concerte pe vase de croaziera, a manageriat peste 50 de show-uri gen Broadway sau impreuna cu trupa sa a fost parte a emisiunii „Duminica in familie” – in prezent a emisiunii „Rai da’ Buni” – Tibi a dat permanent dovada de profesionalism si pasiune pentru muzica.

Odata cu experienta acumulata, TSB renunta la interpretarea pieselor cover si incepe sa realizeze compozitii proprii, prima din aceasta serie fiind single-ul „AWAY”, realizat in colaborare cu hitmaker-ul David Deejay.

„Cred ca aceasta colaborare cu David Deejay va fi bine primita deoarece prezentam publicului ceva diferit fata de tot ce se produce in acest moment pe piata muzicala romaneasca. Multumesc Alexandrei Badoi pentru seriozitate si pentru modul natural cu care a tratat aceasta aparitie!”, spune Tibi.

Videoclipul piesei AWAY a fost regizat de catre Dragos Buliga, iar filmarea s-a desfasurat in Bucuresti pe parcursul a peste 14 ore. Frumoasa prezenta feminina din videoclip este nimeni alta decat Alexandra Badoi, prezentatoare TV.

Conceput ca videoclip de imagine, AWAY, sustine perfect, atat prin regie, cat si prin scenariu, ideea piesei si reuseste sa completeze mesajul transmis de aceasta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *