Vesti cool din lumea muzicii!

COSMO ţi-a făcut selecţia celor mai cool veşti din lumea muzicii! Află mai jos totul despre noile hituri ale sezonului!

Human - Inimi SincronizateHUMAN lanseaza al doilea single!

După primul single lansat în două variante Aripi de sticlă/Radioactive (limba engleză şi limba română), care a adunat peste patru milioane de vizualizări pe YouTube, proiectul Human lansează acum cel de-al doilea single – Inimi sincronizate.
Hai şi tu în călătoria magică unde inimile se sincronizează şi în poezia vizuală în care te laşi purtată de influenţe jazz, blues şi indie ale piesei. Videoclipul este regizat de SAN şi a fost filmat pe litoralul Mării Negre. „Să-ţi sincronizezi inima cu cei pe care-i iubeşti, e ideal! O piesă cu o identitate puternică, pe care o voi putea asculta şi peste ani. A fost prima piesă care a fost compusă într-o manieră mai neobişnuită, înregistrarea vocii s-a făcut doar pe un beat fără armonie, după care am căutat acorduri la pian să se potrivească cu linia, ulterior a venit şi solo-ul pe care l-am înregistrat din prima, l-am lăsat natural şi fără efecte“, declară Human. Fără filtre, piesa Inimi sincronizate este transpunerea sentimentelor celor mai oneste pe o linie melodică inedită, iar toată povestea are loc într-un spaţiu idilic. Cu un stil inedit şi un sound dreamy, proiectul aduce în acelaşi loc producători şi compozitori care nu s-au întâlnit până acum, dar care vorbesc aceeaşi limbă – muzica. Human este o extensie a noastră, latura umană a fiecărui om. Întregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fără a le integra într-un stil muzical anume.

nadir 2Nadir lanseaza „Ma intreaba sufletul“

Nadir lansează single-ul Mă întreaba sufletul, povestea momentelor în care iubirea eliberează sufletul. O coproducţie Cat Music şi Famous Production, noul single al lui Nadir, Mă întreabă sufletul este compus de către Randi în studiourile Famous Production. Piesa vorbeşte pe un ton jucăuş despre momentele când pendulăm între două interese amoroase şi ar trebui, cum spune refrenul, să o lăsăm pe ea, inima, să aleagă. Ritmul piesei te face să dansezi, să zâmbeşti şi să te bucuri de vara aceasta!

13152639_1186753151358272_883642136_nMellina lanseaza primul single solo!

După single-urile de succes alături de Vescan, Mellina lansează Minciuna mă omoară, primul single solo după hitul Poză de album, care i-a adus şi numele de „Regina YouTube-ului“ în 2014, datorită ascensiunii rapide şi a numărului mare de vizualizări de pe canalul YouTube. „Piesa vorbeşte despre ideea că poţi să-mi faci ce vrei, dar nu mă minţi iar şi iar, pentru că într-o zi o să-ti spun <La revedere>. Am lucrat cu drag la această piesă cu cei de la DOMG şi Vescan. Vă aştept părerile despre piesa cu mare drag pe pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/MellinaOfficial“, a adăugat Mellina.

13221625_1061149523959854_4006675541472017826_nAlina Eremia ne spune „De Ce Ne Indragostim“

Alina Eremia este cu siguranţă cea mai iubită artistă din noua generaţie. Piesele ei au milioane de vizualizări pe canalul YouTube, iar comunităţile de fani sunt extrem de active în mediul virtual. Noul single, De Ce Ne Îndrăgostim provoacă dependenţă datorită mesajului universal valabil. Videoclipului, în care emoţia este cuvântul cheie, duce povestea mai aproape de sufletele privitorilor. Artista a făcut echipă cu gaşca deMoga şi s-au inspirat dintr-o poveste de dragoste răvăşitoare din care au rememorat, pe muzică, toate montele speciale prin care treci într-o relaţie. De Ce Ne Îndrăgostim este despre speranţă, dragoste şi despre puterea de a o lua mereu de la capăt.

Ascultă mai jos noile piese:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.