Vernisaj Wicked

By  | 

Pe 10 iunie trei artiste: Otilia Cadar, Adela Edu si Nona Serbanescu vor gazdui la Casa ielelor din Transilvaniei 9 o expozitei complexa de pictura, desen, instalatie, sound&light design, ce poarta numele de conceptul Wicked.

Otilia Cadar a terminat facultatea si masterul la Universitatea de Arte Bucuresti, sectia grafica si locuieste in prezent in Londra.

Otilia a participat la mai multe expozitii de grup in tara si in străinătate dintre care le amintim pe cele mai recente: in 2010, Storytelling – Zadar, Croatia, A5 Magazine-09 ISSUERemix- ICR Tel Aviv, Mosaiken 5 – Betahaus Berlin. Tot in 2010 a sustinut si expozitia personala IDOLLs la Bucuresti.

Adela Edu este doctoranda in arte vizuale duptce a parcurs atat facultatea cat si masterul in Picturta la Universitatea de Arte Bucuresti. Din 2008 este asistent la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti.

Adela a avut mai multe expozitii personale: in 2009 „Proiect pentru ultima lucrare” – Brasov, in 2008 la Galeria Studio din Brasov, in 2007 la Orizont, Bucuresti. Adela are multiple participari in cadrul unor expozitii de grup din care amintim: in 2010 expozitia de Master la Artis, Bucuresti, in 2009 Saloanele de Artă Brasov – atelier 35″ in Brasov, „Clasic vs. Contemporan” la Ateneul Roman, Bucuresti, Simpozionul National de Picturt”Muntele, orasul si marea” editiile VII, VIII si IX, Bistrita etc.

Nona Serbanescu a terminat Facultatea de Arte Plastice la sectia Pictura, Universitatea de Arte Bucuresti si un master in comunicare la SNSPA. Din 2009 a initiat si conduce Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane.

Proiecte artistice personale: in 2011 Retrairi Colective, prima editie in cadrul CNDB Ocupat, in 2009 Oaia Project -in cadrul Liber la Iarbt- Cismigiu, Bucuresti; in 2005 Eu si Ceilalti – Gura Ocnitei, jud. Dambovita si Bucuresti. Dintre expozitiile de grup amintim: 2011 UNA Galeria, in 2004 Artexpo Bucuresti, Bienala de la Targoviste.

Vernisajul Wicked va fi unul dintre evenimentele speciale ale Noptii Albe a Galeriilor si isi va avea continuarea in seara de 23 spre 24 iunie, cu ocazia noptii Sanzienelor cand vor fi invitati mai multi artisti vizuali si muzicieni sa creeze, sa fotografieze si sa mixeze pana tarziu in noapte, sub o tema comuna, aceea a bucuriei de viata, a verii si a Noptii de Sanziene.

Ambele evenimente vor fi deschise publicului larg asteptat sa se bucure de o experienta unica, la limita fantasticului.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *