Vedete care au avut parte de un sfarsit tragic

Paul Walker a murit la vârsta de 40 de ani într-un accident stupid de maşină. Actorul era pasager într-o maşină Porche condusă de un prieten care a pierdut controlul volanului la o viteză foarte mare, fapt care a condus la o coliziune foarte violentă de un stâlp şi apoi de un copac. Maşina în care se aflau cei doi a izbucnit în flăcări iar actorul şi prietenul lui au decedat pe loc. Paul Walker este renumit pentru seria de filme ”Fast & Furious” în care a jucat şi pentru care filma în această perioadă.

Brittany Murphy este o actriţă extrem de carismatică şi cu un viitor promiţător, curmat la doar 32 de ani în 2009, când a fost găsită inconştientă în propria locuinţă. După 4 ani de la decesul prematur al actriţei din ”Love and other Disasters” (2006), ca răspuns al insistenţelor tatălui său, analizele detaliate arată că Brittany Murphy ar fi murit intoxicată cu otravă de şoareci. Cu toate astea, autorităţile nu au de gând să redeschidă dosarul vedetei.

Teoriile despre moartea lui Brittany Murphy şi a soţului său, după doar 4 luni de la moartea actriţei, susţin cauze diverse precum mucegaiul din casă, o pneumonie puternică şi chiar un asasinat al serviciilor secrete.

Marilyn Monroe, una dintre cele mai frumoase femei din lume, rămasă un reper în istorie atât datorită trăsăturilor sale cât şi datorită numeroaselor controverse pe care le-a stârnit, a decedat la vârsta de 36 de ani. Marilyn a fost găsită în lcuinţa sa fără suflare în urma unei supradoze de sedative (barbiturice). Mulţi susţin însă că diva a fost ucisă.

În acea perioadă, Monroe era implicată într-o relaţie amoroasă cu actualul (pe atunci) preşedinte al S.U.A. John F. Kennedy şi posibil şi cu fratele său, Robert, aşa că serviciile secrete o considerau un risc la adresa securităţii naţionale.

Grace Kelly, Prinţesă de Monaco a fost o femeie superbă şi o actriţă apreciată, distinsă cu premiul Oscar. Grace Kelly s-a căsătorit cu prinţul Rainier al III-lea şi şi-a încheiat în plină glorie cariera de ctriţă la 26 de ani. Deşi avea 52 de ani în momentul morţii era încă una dintre cele mai frumoase şi stilate femei.

Aceasta a suferit un infarct la volanul maşinii în timp ce era cu fiica pe un drum de munte. Prinţesa Stephanie a supravieţuit accidentului dar a suferit răni grave.

Heath Ledger a decedat la vârsta de 28 de ani după ce a terminat de filmat cel mai impresionant rol al carierei sale, care i-a adus şi un premiu Oscar. Ledger a primit un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, post-mortem, pentru interpretarea Jokerului din ”The Dark Knight”. Medicii au concluzionat că Heath a murit în urma unei supradoze de medicamente, accidental. Actorul a avut interpretări remarcabile şi în ”Brokeback Mountain” (2005) şi ”A Knight’s Tale” (2001).

Bruce Lee celebrul actor şi maestru de arte marţiale a decedat la vârsta de doar 32 de ani ca urmare a unei alergii la un calmant. Legenda populară atribuie sfârşitul său tragic unui asasinat pus la cale de triade sau ca un efect întârziat al ”loviturii mortale” Dim Mak. Pe lângă filmele sale încă mai avem filmuleţe cu diferite demonstraţii ale lui Bruce Lee care par mai degrabă vrăjitorie decât realitate.

Clubul 27: Kurt Kobain, Janis Joplin, Jimmy Hendrix, Jim Morrison şi Amy Winehouse. Toţi cei 5 cântăreţi au fost consideraţi un fenomen al vremii lor, de un talent incontestabil şi care mai împart un sfârşit tragic, din cauze nenaturale, la doar 27 de ani. Primul a fost Jimmy Hendrix, care a murit asfixiat, apoi Janis Joplin din cauza unei supradoze, Jim Morrison în urma unui infarct, Kurt Cobain aparent s-a sinucis cu o armă iar Amy Winehouse din cauza alcoolului.

Lista vedetelor care au avut un sfârşit tragic este mult mai mare. Din fericire pentru ei şi pentru noi încă se păstrează munca lor, care este foarte apreciată în continuare!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.