Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Hello, Cosmo Girls!

Am stabilit deja că ne place tot ce ține de o viață frumoasă! Ne place moda și încercăm să vă ținem mereu la curent cu noutățile în materie de tendințe și styling.

Ne place frumusețea naturală, așa că facem tot posibilul să vă transmitem sfaturi utile, să vă recomandăm produse de înfrumusețare care să vă facă să arătați și să vă simțiți așa cum meritați: PERFECTE!

Ne plac lucrurile care ne fac viața mai ușoară, deci articolele de lifestyle, dragoste sau carieră sunt menite să vă ajute să observați lucrurile și dintr-o altă perspectivă, pentru a putea să luați cele mai bune decizii privind aceste aspecte.

Suntem alături de voi în fiecare zi și ne puteți găsi oriunde, atât pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram) sau pe site-ul nostru, cât și la chioșcurile de ziare.

Noi facem tot posibilul ca voi să fiți fericite, iar voi ne-ați răsplătit cu fidelitatea voastră de-a lungul anilor, de aceea vrem să vă mulțumim! Am primit o veste bună și vrem să o împărtășim cu voi, cosmo girls!

Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) a publicat un val de audiență pentru perioada august 2014 – februarie 2016 cu date despre revista COSMOPOLITAN, www.cosmopolitan.ro și www.facebook.com/www.cosmopolitan.ro.

Comunitatea „Cosmo” continuă să crească, iar conform ultimelor date 102 000 de femei ne citesc măcar o dată pe lună, fie în revista print, fie pe site-ul nostru sau pe Facebook.

Nu vrem să vă plictisim cu cifre și statistici, dar vrem să știți că sunteți extrem de importante pentru noi și că împărtășim cu voi bucuria noastră și anume faptul că, în ultimul an, 373 000 de oameni au citit revista print COSMOPOLITAN, 1.356.000 de oameni au citit COSMO print vreodată, iar 4.480 000 de oameni au auzit măcar de ediția print a revistei noastre. Despre www.cosmopolitan.ro? Peste 41.000 de oameni au vizitat site-ul nostru măcar o data, 29.000 de persoane l-au accesat în ultima lună iar 187.000 de oameni au auzit de el. Facebook? Avem vești bune și la acest capitol! 86.000 de oameni știu de existența paginii noastre de Facebook, peste 17.000 de persoane au vizitat FB Cosmo măcar o dată, iar 15.000 de persoane au fost alături de noi în social media în ultima lună.

Acestea fiind spuse, putem doar să vă mulțumim încă o dată și să vă promitem că, atâta timp cât sunteți alături de noi, ne vom strădui să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie sau pe care v-ar plăcea să le găsiți la noi!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.