Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 12-18 iunie?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 12-18 iunie în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Ketchup, Ceainăria ARTea

evenimente bucuresti

KETCHUP – produs din ingrediente amuzante, un amestec de situaţii neprevăzute, ironie şi sarcasm în proporţii variabile. Piesa de teatru are loc pe 14 iunie, începând cu ora 20:00.

Atelier culinar Best Burgers in Town, Kuxa Studio

Chef Tudor Nicolescu îți va dezvălui secretul celor mai buni burgeri din oraș – burgerii Vivo. Evenimentul are loc pe 14 mai, între orele 18:30 și 21:30.

Carnage, Club The Hub

evenimente bucuresti

Două cupluri rutinate și invadate de cotidian, însă lipsite de maturitate, se întâlnesc pentru a rezolva o situație în care sunt implicați copiii lor, însă fără niciun rezultat pozitiv. Acest lucru nu face altceva decât să scoată la iveală adevăratele lor probleme de cuplu. Piesa de teatru are loc pe 15 iunie, începând cu ora 20:00.

Concert de muzică sud-americană, Clubul Țăranului Român

Bolero son, timba, merengue, cha-cha-cha, pasillo, musica ranchera, tango, milonga sau vals creol – dansezi pe toate vineri, 16 iunie, la Clubul Țăranului.

Parov Stelar, Arenele Romane

evenimente bucuresti

Austriacul Parov Stelar vine la București însoțit de întreaga sa trupă pentru a promova noul său material discografic, intitulat sugestiv „The Burning Spider”. Concertul are loc pe 16 iunie, începând cu ora 20:00.

Magnolii și cianură, Teatrul Coquette

O comedie polițistă, un spectacol labirint dar nu unul spatial ci unul cu ițe și ațe încurcate. Care sunt suspecții? Care este criminalul sau criminalii sau criminala sau criminalele? Care sunt indiciile? Piesa de teatru are loc pe 17 iunie, începând cu ora 20:00.

Bounty Fair #26, Casa Universitarilor

evenimente bucuresti

Târgul de design românesc reunește peste 60 de artiști care își expun noile creații. Zonele de restaurant și hamace completează experiența de weekend. Târgul are loc pe 17 și 18 iunie, între orele 10:00 și 20:00.

Outdoor Aperol Afternoon #10, Porto Te amo

Terasa ParkLake găzduiește a zecea petrecere din seria de evenimente Aperol Afternoon și propune o vizită de socializare și relaxare într-un mediu de poveste. Evenimentul are loc pe 16 iunie, între orele 17:00 și 23:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *