Urban agenda. Evenimente București 2-8 iulie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 2-8 iulie în București.

Bucharest Jazz Festival, Piața George Enescu, Hanul Gabroveni

Jan Garbarek, Trilok Gurtu, Lars Danielsson Quartet, Teodora Enache and The Prophet Band și Bucharest Jazz Orchestra feat. Blue Noise sunt doar câțiva dintre artiștii anunțați ai celei de-a șaptea ediții Bucharest Jazz Festival, programată pentru perioada 2 – 8 iulie la ARCUB și în Piața George Enescu și Hanul Gabroveni. Concertele încep în fiecare zi de la ora 19:00.

TableTop Con, Berăria Germană

Creat din pasiune, evenimentul TableTop Con vrea să reprezinte un spaţiu de destindere adresat tuturor tinerilor pasionați de jocuri de societate. Ediția de anul acesta are loc pe 8 iunie, începând cu ora 12:00, și este axată pe RPG-uri pen and paper.

Seara de Tango cu Lucian, Con Sabor

Luni, Lucian transmite pasiunea sa pentru Tangoul Argentinian în stilul său caracteristic, plin de înțelepciune și umor ce deschide mintea și inima către dans. Programul serii: 19:00 – 20:20 – Curs de Tango Argentinian de nivel începător; 20:30 – 21:50 – Curs de Tango Argentinian de nivel intermediar; 22:00 – 23:30 – Practică de Tango Argentinian.

BooST Camp, Selftrust Academy

Sub formă de teambuilding și olimpiadă de învățare non-formală, evenimentul este dedicat persoanelor care vor să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional, într-un cadru aventuros, oportun networkingului și plin doar de energie bună. Evenimentul are loc între 4 și 8 iulie.

Curs Couture Chocolate, ICEP Hotel School

Un nou curs intensiv pentru iubitorii de ciocolată, alături de Mirela Cata, Pastry Chef Instructor. O nouă călătorie, unde vei învăța să pregătești 7 noi rețete de ciocolată artizanală, în combinații inovative de arome. Evenimentul are loc pe 8 iulie, începând cu ora 9:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *