UNIFEST 2010 – cel mai mare festival studentesc din Romania!

By  | 

Startul celei de-a noua editii a fost dat, luni, printr-un flashmob in Piata Universitatii din Capitala.

Presedintele Uniunii Nationale a Studentilor (USR), Andrei Botez, a declarat, luni, cu ocazia lansarii festivalului, ca estimeaza ca aproximativ 60.000 de studenti vor participa la manifestarile din aceasta perioada.

Studentii pot participa, incepand de luni, la evenimentele culturale si concursurile organizate de USR, cea mai mare atractie fiind un concert ce va avea loc la Sala Palatului. Peste 30.000 de studenti vor primi bilete gratuite pentru teatru, opera, opereta, muzee si Ateneul Roman.

Reprezentantul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Sorin Moldovan a declarat ca ANST sustine aceste evenimente, care aduc un plus de valoare societatii civile prin implicarea studentilor.

Organizat in 17 centre universitare, in perioada 15-25 noiembrie, festivalul reuneste o serie de evenimente culturale, academice, sociale si sportive de care beneficiaza gratuit studentii din toata tara.

In cadrul Festivalului Unifest vor avea loc Campania Nationala de Donare de Sange, Campionatul National de Fotbal dintre facultati, Mega Concert la Sala Palatului, concursul de Miss Unifest Romania, precum si conferinte, dezbateri si traininguri.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *