Unde poți juca board games în București?

Cauți un local din București cu atmosferă prietenoasă și prețuri accesibile unde poți juca board games? Verifică recomandările COSMO și nu vei regreta!

Jocurile de societate s-au dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, iar localurile din capitală sunt din ce în ce mai pregătite pentru astfel de seri. Poți merge cu gașca de prieteni pentru a juca un board game pe care îl aveți acasă sau puteți împrumuta unul din aceste localuri; există și seri de joc unde poți merge singură, pentru a cunoaște oameni noi.Unde poți juca board games în București?

Epic Bar

Situat pe strada Colței nr 50, acest local colorat îți pune la dispoziție un număr mare de board games, atât în limba română, cât și în engleză, mai simple sau mai complicate – pe scurt, pentru gusturile tuturor. La prima vedere Epic pare mic, dar nu îți face griji pentru că are 4 niveluri disponibile (plus o terasă, în sezonul cald). Meniul este variat, iar de curând au fost adăugate și o mulțime de sandwich-uri delicioase. Mai mult, aici găsești și bere și cidru artizanale la prețuri decente. Mai poți veni aici și pentru proiecții gratuite de film, piese de teatru, târguri alternative sau lansări de carte.

Citește și: Cum ne distrăm în weekend dacă stăm acasă? 

Hashtag Pub

Aflat pe șoseaua Mihai Bravu nr 32, Hashtag nu este momentan foarte cunoscut în lumea iubitorilor de board games – a fost conceput ca un pub, motiv pentru care vei descoperi un meniu bogat (supe, burgeri, fripturi, pizza, paste, salate etc). Cu toate acestea, din luna octombrie au loc aici seri săptămânale de joc, în fiecare luni. Dacă nu ești prea familiară cu jocurile, un angajat ți le va explica cu răbdare, iar la finalul serii poți câștiga un voucher la un escape room.

Journey Pub

Găsim Journey pe strada George Enescu nr 25, unde au loc concerte, petreceri, workshop-uri, proiecții de film, dar și seri de board games. Localul îți pune la dispoziție peste 250 de jocuri, iar un angajat ți le poate explica dacă nu le cunoști.

Citește și: 13 activități de weekend fără bani 

Aria Cafe

Situat pe strada Dimitrie Onciul nr 33, Aria Cafe se prezintă ca „loc colorat gândit de prieteni pentru prieteni și pasiunile lor”. Dacă te pricepi bine la un job poți participa chiar la concursuri! Din păcate, meniul nu conține și mâncare (doar ronțăieli).

Time Out Cafe

Time Out se află în Militari (bulevardul Uverturii nr 89), Moșilor (stradaOlari nr 7) și Centrul Vechi (strada Nicolae Tonitza nr 13). Te așteaptă aici board games variate, Xbox, foosball, darts și rummy. Meniul include și romțăieli și câteva sandwich-uri.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.