Unde ieșim în weekendul 14-16 aprilie?

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 14-16 aprilie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.Freeshop, Centrul Artelor Vizuale Multimedia

În perioadele 13-14 și 19-20 aprilie, între orele 12.00 – 18.00, va avea un minunat freeshop de primăvară. Tematica e: varia curiozități, diverse, lucruri pe care le-ai primit cadou și nu le folosești, lucruri pe care nu știi de ce le-ai cumpărat, haine sexy, haine banale, cabluri care zac prin casă, gablonțuri mișto.

Rock n’ Cabernet de Paște, Hybrid

Sâmbătă seara luminează-te cu cei mai bun din rock-ul ultimilor 30 de ani! Intrarea este gratuită, iar Cabernet Sauvignon e din partea casei. Evenimentul începe la ora 22:00.

Jazz&Wine, Trattoria Di Vino

Sâmbătă, 15 aprilie, hai să petreci seara de Înviere cu muzică bună, vin de colecție și meniu tradițional de Paște într-un ambient remarcabil. Pentru această selecție Jazz&Wine, au fost invitați artiști de seamă: Ana Maria Munteanu – vocal și Bogdan Munteanu – pian. Evenimentul începe la ora 20:00.

Premiere filme

Going in Style / Jaf cu stil

Willie, Joe şi Al decid să rişte viaţa liniştită de pensionar şi jocurile de bingo lipsite de orice palpitaţie pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare. Disperaţi că nu-şi pot plăti facturile şi nu-şi pot sprijini familia, cei trei iau măsuri extreme, ba chiar letale pentru o persoană la vârsta a treia: vor jefui însăşi banca din cauza căreia au rămas fără bani.

The Boss Baby / Cine-i șef acasă?

Cel mai neobişnuit bebeluș, acel Boss Baby din titlu, ajunge acasă la Tim într-un taxi, purtând un costum, cărând o servietă. Rivalitatea dintre cei doi fraţi dispare de îndată ce Tim descoperă că Boss Baby este, de fapt, un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă, pe care doar el îl poate ajuta.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.