Unde ieșim în weekend-ul 4-6 martie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 4-6 martie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

A Bigger Splash: Pasiuni Periculoase

Legenda rock Marianne Lane se recuperează pe insula vulcanică Pantelleria, alături de partenerul său Paul, când celebrul producător muzical și vechi iubit, Harry, sosește pe neașteptate, însoțit de fiica sa Penelope, și le întrerupe vacanța, aducând cu el nostalgia fără scăpare.

Zootropolis

În oraşul animal Zootropolis, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootropolis, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

Hand Gestures

Filmul urmăreşte lucrul unui grup de artizani pricepuţi în turnătoria artistică deschisă în urmă cu o sută de ani şi prezintă vechea tradiţie a sculpturii în bronz, neschimbată din secolul al VI-lea î.e.n.

Piese de teatru

Nemuritorul, Teatrelli

Marius, un tânăr tomnatic cu posibilități materiale, cumpără, pentru el și viitoarea sa soție, o croazieră foarte scumpă în jurul lumii. Dar, pentru că ea îl părăsește înainte de nuntă, iar biletele sunt nominale și nerambursabile, Marius caută o femeie care să îl însoțească în această călătorie – cu condiția ca ea să poarte același nume cu fosta logodnică. Piesa va avea loc vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 16:00.

Șase din 49, Teatrul de Artă

Ce se poate întâmpla unui cuplu de oameni simpli atunci când sunt puși în fața unui bilet câștigător la loto care valorează 10 miloane de euro? Cei doi, soț și soție și părinți a doi copii adolescenți, evoluează de la bucurie frenetica și imaginație bolnavă până la frică paralizantă sau paranoia avansată. Piesa de teatru va avea loc sâmbătă începând cu ora 20:15.

Divorț în ziua nunții, Music Club

O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să fim prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț. Piesa va avea loc duminică, începând cu ora 20:00.

Concerte

Lullaby of ARTea, Ceainăria ARTea

Vineri, 4 martie, începând cu ora 19.30, Ceainăria ARTea va rasuna a muzică jazz. Anamaria Maranda & Easy Jazz Band au pregătit cele mai inspirate melodii ale muzicii jazz americane pentru o seară cu totul și cu totul specială. Din repertoriul lor nu vor lipsi cunoscutele Blue Moon, Lullaby of Birdland, Killing Me Softly sau The Shadow of Your Smile.

Iulia Dumitrache & Hot Play, True Club

Iulia Dumitrache & Hot Play este una din cele mai cunoscute și moderne trupe de cover-uri din România, cu peste 400 de evenimente la activ. În cei 5 ani de experiență, trupa și-a format un repertoriu vast și extrem de variat, care cuprinde piese din aproape toate genurile muzicale, de la colaje folclorice cântate într-o manieră modernă, până la cele mai mari hit-uri pop, rock, raggae, dance și multe altele. Concertul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 22:00.

Nana Mouskouri, Sala Palatului

Nana Mouskouri, o legendă a muzicii grecești și un superstar internațional, cu o carieră de peste o jumătate de veac, concertează pe 5 martie la Sala Palatului. Concertul va începe la ora 20:00.

Petreceri

Red Bull Music Academy, Control

Un back to back pasionant între doi dintre absolvenții emeriți ai Red Bull Music Academy, rusoaica Dasha Rush și românul Cosmin TRG, ambii adoptați de capitala europeană a muzicii techno, Berlin. Alături de ei, britanicul Benjamin Damage și un alt artist autohton cu valente internaționale, Norman Reeves, te vor technologiza până când vei păsi în dimensiuni alternative populate de roboți și traduse vizual de imaginarul oniric al lui Dreamrec. Evenimentul are loc vineri, începând cu ora 23:00.

The Mission, World Trade Center

Hai să sărbătorim anotimpul renașterii cu o porție de soare și câteva flori alese pe sprânceană – DJ Steve Lawler, fondatorul VIVa MUSiC, duo-ul Bob Moses cu un live act mult așteptat și Miguel Campbell, unul dintre cei mai apreciați dj și producători din gașca Hot Creations. Line up-ul va fi completat de Rosario Internullo și Victor Stancov. Evenimentul are loc sâmbătă, începând cu ora 22:00.

Alte evenimente

Art Fashion Fair Martie 2016, Maison 13

Pe 5 și 6 martie, Art Fashion Fair, cel mai cool târg de fashion și lifestyle din România, te invită la un nou eveniment – Art Fashion Fair Martie 2016, unde designeri, creatori handmade și artiști români vor expune exclusiv produse unicat/serie limitată cu design autohton.

Yard Sale, Jacques Pot

Pentru că ai aruncat cât colo cojoacele și cizmele și îți cauți rochii din bumbac, ochelari de soare sau teniși să zburzi în soare, hai sâmbătă și duminică la Jacques Pot, une vei găsi tot felul de haine și accesorii la prețuri de chilipir. Târgul este deschis între orele 10:30 și 18:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *