Unde iesim in weekend-ul 8-10 ianuarie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 8-10 ianuarie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Un Weekend de Oscar, Cinema Union

În weekend-ul dinaintea anunțării nominalizărilor la cea de-a 88-a ediție a premiilor Oscar, șase dintre producțiile propuse anul acesta la Oscarul pentru Cel mai bun film străin vor fi proiectate la Cinema Union din București, pe 8, 9 și 10 ianuarie. Vei putea viziona filmele „Aferim!”, „Arabian Nights Vol. 2”, „The Assassin”, „Mustang”, „Rams” și „Le tout nouveau testament”.

Friday Perfect Mix, Mania Latina

În fiecare vineri, Mania Latina Dance Club te invită la petrecerea latino „Friday Perfect Mix”. Începând cu ora 22:30, ritmurile de Salsa / Bachata / Cha-Cha / Kizomba / Ghetto Zouk / Tarraxinha / Semba / Zouk vor răsuna în cele 2 săli de dans, așteptând să le pui în valoare pe ringul de dans.

Red dress Party, Oldies Bar & Club

Vineri, începând cu ora 20:00, Oldies începe seria de weekend-uri cu petreceri tematice. Vino cu prietenele tale îmbrăcate într-o rochie de culoare roșie în Oldies Bar & Club și barmanul îți va oferi un shot din partea casei.

Păpică pentru Azorică

Sâmbătă, între orele 11:30 – 13:30, în fața Patinoarului Mihai Flamaropol (zona Piața Muncii, lângă Stadionul Național) va avea loc colecta de mâncare pentru cățeii din adăpostul A Doua Șansă de la Glina. Poți dona hrană uscată, conserve cu hrană umedă, sârmă, cratițe și oale de care nu mai ai nevoie sau poți dona contravaloarea pentru mâncare. Găsești aici mai multe detalii.

Atelier de Cosmetică naturală, Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei te invită sâmbătă de la ora 11:00 la un eveniment demonstrativ: Atelier de Cosmetică naturală, suținut de Alexandra Catana, creatoarea brandului Formula naturală. Vei putea vedea procesul de manufacturare și vei putea afla care sunt „secretele” care stau la baza preparării parfumului solid, a balsamului de buze și a cremei de față din ingrediente naturale.

Ziua Fără Pantaloni La Metrou

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, se va desfăşura pentru a doua oară și în Bucureşti, duminică, de la ora 15.00. Întâlnirea se va face la gura de metrou Piața Unirii de lângă Starbucks, unde locuitorii oraşului sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni, cu menţiunea importantă de a veni în boxeri sau pantaloni scurţi, nu în chiloţi tanga sau tetra.

108 Sun Salutations, Uzina

Practica celor 108 saluturi ale Soarelui este un ritual purificator care poate fi facut oricând, dar cu atât mai bine cu ocazia noului an. Evenimentul va avea loc sâmbătă, între orele 15:00 și 16:30.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *