Unde ieșim în weekend-ul 26-28 februarie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 26-26 februarie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Carol

Filmul Carol este plasat în New York-ul anilor 1950, unde Therese Belivet lucrează într-un magazin de jucării, visând la o viață diferită, când o întâlnește pe Carol Aird, o femeie seducătoare, mult mai matură, prinsă într-un mariaj în destrămare. O scânteie se aprinde între cele două femei, iar legătura dintre ele devine din ce în ce mai puternică.

Gods of Egypt

Un film de aventură şi fantasy în care zeii Egiptului îşi fac de cap şi caută răzbunare. Acţiunea se declanșează atunci când unul dintre zei îl ucide pe un altul, iar fiul celui asasinat caută răzbunare. Mitologia, însă, se arată în latura ei neagră şi lucrurile se complică peste măsură.

Spotlight

Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team.

Piese de teatru

Cerere în căsătorie, Teatrul de Artă

Un lucru e cert: îți trebuie ceva curaj să faci o cerere în căsătorie. Ei bine, pețitorul nostru nu-l are. Și unde e o problema, se știe, apar mai multe. Nu există moment mai prielnic ca acela de dinaintea unei cereri în căsătorie pentru a dezgropa toate certurile, bârfele, neînțelegerile între doua familii. Piesa de teatru are loc vineri, începând cu ora 19:15.

Cum se duce totul dracu’, În Culise

Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 21:30.

O femeie împărțită la doi, Music Club

Ea, tânăra frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încat oficialul nici nu își închipuie ce se petrece pe la spatele său? Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Piesa de teatru are loc duminică, începând cu ora 17:00.

Concerte

Grimus, Arenele Romane

În 2006 a început povestea trupei din Cluj, o istorie ce i-a purtat pe cei șase membri prin locuri care mai de care mai neașteptate, întâmplări artistice cu final neprevăzut și incursiuni creative. Zece ani mai tarziu, Grimus își spune povestea și live, aceasta urmând a fi sărbătorită printr-un concert aniversar ce va avea loc la Arenele Romane din București, în cort încălzit, pe 26 februarie, începând cu ora 19:30.

Soul Serenade & Hanno Hoefer, Clubul Țăranului

Vineri, 26 februarie, ora 21:00, trio-ul acustic de roots music Soul Serenade revine la Clubul Țăranului pentru a V-a ediție „SOUL SERENADE & FRIENDS”.
Invitatul este nimeni altul decat Hanno Hoefer, multi-instrumentalist/regizor și fondatorul binecunoscutei trupei de blues-ethno-rock, Nighelosers.

Kampes, Berăria H

Probabil cea mai bună voce a rock-ului românesc – Ovidiu Ioncu “Kempes” – revine alături de trupa ce-i poartă numele la Berăria H sâmbătă, 27 februarie. Concertul va începe la ora 22:00.

Petreceri

Dragobete Singles Party, Bistro La Taifas

Dacă nu ai planuri pentru sâmbătă, ce-ai spune să reînvii sărbătoarea Dragobetelor într-o atmosferă boemă amintind de Bucureștii de altădată, cei ai exuberanței perioade interbelice? Petrecerea va avea loc la Taifas Bistro, în curtea Palatului Cantacuzino, începând cu ora 19:00.

Bairam, World Trade Plaza

Șlagare românești și hituri străine pentru macho mani și domnițe fine. Sâmbătă, 27 februarie, dragostea din tei se va face cu temei, va fi o noapte de vis, căci Gaia-i un paradis și ne este scris în stele să ascultăm piese grele. Petrecerea va începe la ora 23:00.

Târguri

Târgul de Nunți Ghidul Miresei, Romexpo

Sute de expozanți, mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de mire, de la clasic până la modern sau „made to measure”, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, toate acestea le găsești la Târgul de Nunți Ghidul Miresei, ce va avea loc între 26-28 februarie 2016 în Cupola Romexpo din Centrul Expozițional Romexpo București.

Târgul de Turism al României 2016, Romexpo

Planifică-ți vacanța la Târgul de Turism al României! Între 25 și 28 februarie, la Romexpo ai parte de sute de oferte early-booking și last minute, de pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc, de city-break-uri în marile capitale europene și de reduceri pentru destinații exotice.

Târgul Mărțișorului, Muzeul Țăranului

Muzeul Național al Țăranului Român te așteaptă în perioada 26 februarie – 1 martie 2016 la Târgul Mărțișorului.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *