Unde iesim in weekend-ul 22-24 ianuarie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 22-24 ianuarie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Săptămâna Filmului Francez, Cinemateca Eforie

În perioada 22-28 ianuarie, Sala Eforie (Jean Georgescu) a Cinematecii Române găzduiește evenimentul Săptămâna Filmului Francez. În cadrul programului vor fi prezentate șapte titluri de referință ale istoriei cinematografului francez (printre care și o coproducție franco-română), în copii restaurate (peliculă 35mm).

Concert Cristi Minculescu & Iris, Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe Bucuresti aniversează 8 ani de la inaugurare printr-un concert ce nu mai are nevoie de nicio prezentare! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 23 ianuarie, de la ora 22.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a facut celebre.

Expoziție de reptile vii, Muzeul Grigore Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” te invită să vizitezi expoziţia temporară de reptile vii „Cu sânge rece”, deschisă până pe 1 mai 2016.

Reggae Fry-day, For Friends Bar

Sâmbătă, pe 23 Ianuarie, For Friends Bar organizează o petrecere destinată iubitorilor de muzică reggae, dancehall și dub. Line-up: Serious Dub + Phlo Da Shaolin, King Julien & Natty Ned

Yard Sale, Jacques Pot

Pe 23 și 24 ianuarie, între orele 10:30 și 18:00, la Jacques Pot are loc primul Yard Sale de anul acesta. Vino și tu să dai o a doua șansă hainelor și obiectelor cu poveste și suflet.

Seară AMiCulturală Japoneză, Hotel Royal Bucharest

Vino la acest eveniment, pentru a pătrunde în inima Japoniei și pentru a descoperi, alături de partenerii și speakerii serii, o parte din misterele și curiozitățile ce stau ascunse în ținuturile japoneze și în sufletul localnicilor. Evenimentul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *