Unde iesim in weekend-ul 19-21 februarie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 19-21 februarie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Billion Star Hotel

Billion Star Hotel este reconstituirea dramelor sufletești a trei personaje aparent ciudate, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieții. Este o poveste cârpită din povești, spusă cu răbdare de Tata Rudi unui puști “atent” care “înfulecă” povestea și, cu minuțiozitate, ordonează piesele acestui puzzle cu mii și mii de stele pe el.

Diary of a Chambermaid

Jurnalul unei cameriste este o adaptare a romanului cu același nume, al lui Octave Mirbeau, despre o tânără frumoasă și ambițioasă, Celestine, care lucrează ca o cameristă pentru un cuplu bogat în Franța. Întâmplările au loc la începutul secolului al XX-lea.

Hail, Caesar!

Acțiunea filmului are loc în anii ’50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza abuzului de droguri, aventuri ilicite sau a altor comportamente neacceptate.

Piese de teatru

D’ale carnavalului, Teatrul Foarte Mic

Piesa lui Caragiale ne conduce în ritm alert prin Bucureștiul de altădată, pentru a descoperi destinele amoroase a două cupluri de amanți. Piesa va avea loc vineri, începând cu ora 19:00.

Voyeur, Teatrul de Artă

Piesa este un thriller psihologic de o extraordinară încărcătură emoțională. Protagoniștii spun povestea unui psihopat care hărțuiește femei și care, departe de a le agresa fizic, reușește să le țină sub o continuă teroare, într-un joc al minții care forțează granițele moralității. Piesa va avea loc sâmbătă, începând cu ora 19:15.

NSFW, Point

Piesa scrisă de Lucy Kirkwood este o satiră proaspată care analizează într-un mod curajos jocurile de putere din lumea media. Sexul vinde orice, oricând, într-o eră a Photoshop-ului, a exibiționismului pe internet și a șomerilor cu studii superioare. Piesa are loc duminică începând cu ora 20:00.

Concerte

Generația Eurovision, Berăria H

Pe 19 februarie, TVR și Berăria H te invită să te întâlnești cu cei calificați pentru Eurovision – Selecția Naționala 2016. Iar după ce „talentații” prezenți vor sui pe scena Orașului cu Chef de Viață rând pe rând, seara se încheie cu o cântare susținuta de Jo, guest star-ul show-lui. Evenimentul începe la ora 20:00.

Vița de Vie – 20 de ani, Arenele Romane

Pentru a marca cu adevărat aniversarea de 20 de ani a trupei, vor fi incluse în playlist atât piese de pe primul album, cât și demo-urile din 1996 care l-au precedat, dar ș piese noi, în primă audiție, de pe albumul preconizat să apară în toamna lui 2016. Concertul va începe la ora 16:00.

Benedikt Jahnel Trio – Piano Equilibrium, Cinema Elvira Popescu

O seară de jazz în piano trio de cea mai înaltă clasă. Te invitam să îl descoperi pe Bendikt Janhel, un tânăr artist despre care vom auzi multă vreme. Membru fondator al trupelor Max.bab și Cyminology, compozitor de finețe, a intrat de câțiva ani în prima divizie a marilor pianiști europeni de la labelul ECM, cu trio-ul care îi poartă numele. Concertul va avea loc duminică, începând cu ora 19:00.

Petreceri

Masque 1ere Edition, Madame Pogany

Masqué debutează misterios pe 19 februarie. La 1ère Edition ridică arta ca iluzie la rang de instituție, lasând loc jocului cu măști pe ringul de dans. Misterele serii sunt elucidate de Satin Jackets, Oktopus, Andreea Veder și Kosta. Party-ul are loc vineri, începând cu ora 22:00.

Retro Party, Oldies Bar & Club

Din ce în ce mai mulți artiști revin la hiturile anilor ’70 / ’80 și le reinterpretează cu inventivitate. De ce să nu dansăm originalul, adăugând atmosfera acelor ani? Vino sâmbătă, începând cu ora 21:00, la Oldies Bar & Club, pentru a te întoarce în timp!

Târguri

Bounty Fair, Casa Universitarilor

În weekend-ul 20-21 februarie, la Casa Universitarilor Bucureşti, ȋntre orele 10:00 şi 19:00, are loc evenimentul de handmade şi design romȃnesc Bounty Fair. Aceasta va fi o ediție specială cu numele „Iubeşte romȃneşte, de Dragobete!”.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *