Unde iesim in weekend-ul 15-17 ianuarie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 15-17 ianuarie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Friday Jazz and Whiskey, Cooper’s Pub

Prima ediție pe 2016 din seria limitată de nopți albe ale jazz-ului și blues-ului de la Copper’s, cel mai autentic bar american interbelic din București, are loc vineri, 15 ianuarie. Cătălin Milea, unul din cei mai buni saxofonisti din România și invitații săi te așteaptă La Friday Jazz & Whiskey acolo unde vei putea asculta muzică bună începând de la orele 22:00 și până târziu în noapte.

Seară Vieneză, Sala Radio

Vineri, 15 ianuarie, începând cu ora 19:00, sub bagheta dirijorului Iurie Florea, te poți delecta cu valsurile și polcile semnate de celebrii membri ai familiei de compozitori Strauss.

Femeile celebre ale României, Fundația Calea Victoriei

Sâmbătă, 16 ianuarie, începând cu ora 11:00, Fundația Calea Victoriei te invită să te bucuri, la o ceașcă de ceai cald, ascultând istoriile unor Femei celebre ale României. Aceste doamne curajoase, devenite celebre atât în țara noastră, cât și în străinătate, din secolele XIX și XX reprezintă pentru tinerele și doamnele de astăzi modele și surse de inspirație.

Cyber Fusion Party, Kafka

După un an plin de evenimente Ground Zero:Dystopian Dance Society și DKDance se reunesc pentru un party aggrotech, EBM, powernoise, hardstyle, hardcore sâmbătă, începând cu ora 22:00.

Un bărbat și mai multe femei, Teatrul de Artă

Într-o societate în care bărbații încă se mai întreabă „ce-și doresc femeile”, Teatrul de Artă București a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a „sexului slab”. Gavrunski, personajul masculin, cunoaște, de-a lungul spectacolului, femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul și ghinionul din viața lui. Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 19:15.

Fashion Show BIEN SAVVY pentru Miresele Anului 2016, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Miresele anului 2016 sunt invitate pe 16 ianuarie, de la 13:00, la un eveniment autentic de Fashion! BIEN SAVVY prezintă colecția 2016 Addicted to Love in cadrul Bucharest Bridal Fashion Week, evenimentul care anunță noile tendințe pentru mirese.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *