Unde iesim in weekend-ul 12-14 februarie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 12-14 februarie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Deadpool

Un fost operator al Forțelor Speciale, devenit mercenar, este supus unui experiment care îl lasă cu puteri de vindecare accelerată și adoptă alter ego-ul Deadpool.

Zoolander 2

După 15 ani, talentele lui Derek și ale lui Hansel sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l împiedica pe maleficul Mugatu să distrugă lumea.

Orizont

Încercând să își găsească „norocul’, Lucian și Andra – soț și soție, preiau în administrare o cabană pierdută undeva în Munții Apuseni. Lucrurile par să meargă bine până când Lucian realizează că tot ce se întâmplă pe munte și la cabană e controlat de Zoli, un cap al mafiei tăierilor ilegale de păduri.

Piese de teatru

Un bărbat și mai multe femei, Teatrul de Artă

Gavrunski, personajul masculin, cunoaște, de-a lungul spectacolului, femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul și ghinionul din viața lui.

Cum se duce totul dracu’, În Culise

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul „Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățila. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Concerte

Canaf – lansare de album, Hard Rock Cafe

Iulian Canaf, fostul finalist de la „Vocea României”, își lansează primul album și sărbătorește momentul printr-un concert la Hard Rock Cafe. Vino să descoperi piesele incluse pe LP-ul „The Virgin Soul Of The Blues”, alături de hituri din toate timpurile, interpretate într-un stil inconfundabil. Concertul va avea loc vineri, începând cu ora 22:30.

Jazzy Valentine’s Night, La Scena

După o săptămână agitată și un weekend antrenant, vino la La Scena pentru o seară liniștită, învăluită de magie și romantism. Vino să te încălzești alături de jumătatea ta într-o atmosferă intimă, pe ritmuri duioase de jazz. Concertul va începe la ora 20:00.

Petreceri

Planet Rave, Kafka

Sâmbătă, începând cu ora 22:00, Ground Zero : Dystopian Dance Society prezintă o nouă ediție Planet Rave, unde vor fi explorate exclusiv genurile hard ale muzicii electronice (hardcore, industrial hardcore, frenchcore, happy hardcore, hardstyle, rawstyle, crossbreed).

Techno Love, Arenele Romane

Evenimentul de lansare al brandului Sonic Fields se va desfășura pe data de 12 februarie la Arenele Romane, iar invitat special este Stefano Noferini; lineup-ul va fi completat de românii Synech, Marius Ene, Arisen & Himbrecht și Nic Briel.

Alte evenimente

1 an de Carusel, Cărturești Carusel

A trecut un an de când „Caruselul luminii” a coborât din imaginație și a devenit una dintre cele mai frumoase librării ale lumii. Aniversarea va fi sărbătorită sâmbătă, cu premii surpriză pentru primii 300 de clienți, concert We singing colors (ora 18:00) și concert Class (20:00).

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *