Un usie care va intra in istorie

Ei bine, acum ceva vreme vă dădeam câteva sfaturi pentru un selfie reuşit, apoi am adus în discuţie şi selfie-ul de grup, denumit usie. Ca să înţelegem cu toţii ce înseamnă o poză reuşită avem un exemplu remarcabil, care a blocat Twitter-ul… literalmente! de la prea multe share-uri.

Este vorba despre deja celebra poză instantanee plină de vedete de la Premiile Oscar. Să vedem acum dacă bifează toate cerinţele noastre: avem motivul deosebit, Gala Premiilor Oscar 2014, avem şi expresiile simpatice (fără ”duck face”!!!) dar nu avem unghiul potrivit. Pentru asta este de vină şi faptul că Bradley Cooper nu are un braţ atât de lung, după cum declară şi Ellen în postarea sa pe Twitter, încât să încapă în poză toată lumea.

Ellen DeGeneres, care a fost gazda premiilor Oscar 2014, pentru a doua oară, le inspiră farte mare încredere vedetelor, care s-au pozat împreună în cel mai simpatic usie. Vei remarca în poză cele mai importante vedete ale momentului distrându-se: Bradley Cooper, Channing Tatum, Brad Pitt, Angelina Jolie, Lupita Nyongo, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey si o parte din părul lui Jared Leto.

Poza epică de grup a stabilit un nou record, devenind cea mai redistribuită poză de pe Twitter, întrecând recordul stabilit de Obama cu anunţul realegerii în funcţia de Preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.