Un spaţiu perfect pentru familie şi prieteni

La semplicita e l’ultima sofisticatione. Resto Aperto este un concept mix între modern-minimalist și tradiția gastronomică italiană. Am gândit Aperto ca fiind un spațiu de relaxare, larg, deschis, luminat cald, unde poți petrece momente unice alături de familie și prieteni savurând preparate delicioase italienești.

Arhitectura interioară, modern-minimalistă, este dominată de un echilibru al contrastelor care vine din combinatia cromatică alb-negru, dar și prin combinarea cu masură a detaliilor moderne cu cele clasice. În final, atenția se concentrează, fară efort, asupra punctelor de interes,  și anume cele 4 stații de gătit în stil open-kitchen.

La final, vizita în restaurantul nostru este o experiență, Experiența Aperto.

Misiunea noastră este de a sărbători și de a împărtăși cultura și bucătăria Italiană .

Ne-am propus sa însoțim fiecare client care ne calcă pragul  într-o călătorie unică, plină de culoare, aromă și gust pe ‘’meleagurile’’ seducătoare ale bucătăriei Italiene.

Ne dorim să creăm un schimb de cultură, idei și oameni prin împărtășirea povestilor, a felurilor de mâncare și a aromelor, promovând  aprecierea cultului bucatăriei italiene.

Resto Aperto este situat in incinta Bucresti Mall, la parter. Cu o sprafată de aproape 1000 de metri patrați, interior și terasa, restaurantul poate gazdui pana la 200 de persoane. Spațiul și  mobilierul pentru dining este gândit astfel încât clienții se pot bucra atât de momente intime, fie ele in doi sau de natură business, cât si de momente speciale alături de familie și prieteni.

4 Statii de live Cooking

Restaurantul deține 4 statii de gătit, pe concept de bucătărie deschisă: Pizza, Pasta, Griglia și Gelateria. Aici se poate oserva în timp real și în cel mai mic detaliu, traseul complet al preparatelor culinare, de la ingrediente brute, la produsul finit,  se poate urmări cum bucătarii noștri adaugă un strop de tradiție și pasiune în fiecare preparat.

Acadaemia Resto Aperto                                                                                                                

Restaurantul are special concepută o zonă pentru pentru evenimente private de tip Private Chef, Table Cooking Show și demonstrații culinare.

Meniu

Meniul Resto Apero, atent contruit, încântă prin diversitate, oferind o arie larga de opțiuni pentru toate gusturile.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.