Un Halloween Aiurit!

By  | 

Acolo te vom astepta noi, cele trei povesti, Floraria Lipscani, Atelierul de Creatie si Atelier A!UREA sa ne pregatim impreuna pentru petrecerea de Halloween!

Atmosfera de pre-party va fi una cu care te-am obinuit deja, cea de basm in care zanele iti lumineaza calea, unde dovleci numai buni de sculptat se lasa pe mainile tale, cu ajutorul uneltelor propuse de Floraria Lipscani impreuna cu cel mai „hot” ceai de dovleac oferit din partea casei la achizitionarea oricarui produs.

Te vei putea indulci pe loc cu cele mai gustoase prajituri home-made cu aroma de mere, dovleac si scortisoara, iar pe fundal vei putea trage cu ochiul la filme consacrate.

Pentru un look cat mai original de Halloween iti sarim in ajutor cu un colt spooky’n’fancy de make-up and hairstyling, cat despre tinute, vei avea de unde alege, caci Atelier A!UREA ofera servicii de inchiriere costumatii dintre cele mai indraznete: cavaler, printesa, calugarita, vampa, dracusori, ingeras si multe altele. Nu vor lipsi nici accesoriile molipsitoare: masti, port tigaret, boa boa, manusi, peruci.

Te asteptam deci, sa ne pregatim impreuna de petrecere, cu un program special:

  • vineri 28.10.2011 si sambata 29.10.2011 de la 12 pm pana la 00 am. Pentru serviciile de
  • styling si make-up programul va fi de la 6 pm la 10 pm, vineri si sambata.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *