Umple-ți casa de culoare cu bani puțini și fără stres

Ți se pare că ai o casă plictisitoare, lipsită de culoare? COSMO îți prezintă câteva moduri simple de a o umple de culoare, fără a cheltui mulți bani și fără prea mult efort.

Aceste sfaturi sunt utile în special persoanelor care stau cu chirie și nu au posibilitatea de a renova cum vor, dar și celor care vor să facă economii semnificative. Iată despre ce e vorba:

Folosește pernuțe decorative

pernute decorative

Pernuțele decorative sunt, în general, ieftine și foarte versatile. Le poți pune pe canapea, scaune sau în pat și îți vor oferi instant un strop de culoare într-o cameră plictisitoare. Nu trebuie decât să cumperi câteva fețe de pernă pe care le poți schimba când simți nevoia de ceva nou.

Citește și: Cum îți afectează culorile din casă starea de spirit

Folosește tablouri

tablouri

Un mod grozav de a adăuga culoare camerelor! Folosește picturi, desene sau imagini făcute de diferiți designeri. Acestea pot fi agățate pe pereții din orice cameră, iar o ramă deosebită poate schimba complet stilul camerei.

Schimbă draperiile

Draperiile ocupă mai mult spațiu în cameră, deci efectul lor este mai mare. În plus, poți găsi fără mare efort unele la preț mai mult decât decent.

Citește și: Reciclează creativ! Idei de decorațiuni interioare DIY 

Schimbă covorul

La fel ca draperiile, covoarele atrag atenția imediat cum intri în cameră și nu au un preț foarte mare. Le poți schimba oricând ai chef și vor face camera să pară colorată, chiar dacă pereții și mobila au culori neutre.

Adu natura în casă

… prin intermediul plantelor, bineînțeles! Câteva ghivece îți vor face camera să arate mai proaspătă și colorată, iar costurile sunt foarte reduse. Ai grijă la alegerea lor, totuși, mai ales dacă ai copii mici sau animale de companie, pentru că unele plante sunt otrăvitoare.

Citește și: Cum să îți organizezi mai bine biroul de acasă. Soluții DIY 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.