Ultimate Women of the Year Awards 2013

By  | 

În cadrul galei Ultimate Women of the Year Awards 2013, premii oferite de Cosmopolitan UK, au fost onorate atât vedete cât şi femei ”adevărate” (care nu au statutul de vedetă). Ceremonia a avut loc la Muzeul Victoria & Albert din Londra, unde au fost premiate femei care au luptat pentru dreptul de a fi auzite şi pentru a fi recunoscute ca ”gladiatori” ai sexului frumos.

Ultimate Women of the Year Awards 2013 – Castigătoare

Ultimate Music Star – Ellie Goulding este şi vedeta de pe coperta revistei Cosmopolitan de decembrie, ediţia din UK. Tânăra cântăreaţă din Marea Britanie se poate lăuda cu o colaborare spectaculoasă cu Dj-ul Calvin Harris pentru hit-ul ”I need your love” dar şi cu numeroase alte single-uri de succes, dintre care amintim ”Burn” şi ”Figure 8”.

Ultimate TV Personality Nicole Scherzinger. Exotica americancă face parte din juriul show-ului tv ”X Factor” din Marea Britanie, aşadar prezenţa ei a devenit o obişnuinţă pe micul ecran britanic. Deşi s-a despărţit de iubitul ei de lungă durată, Lewis Hamilton, chiar în această vară, Nicole nu a arătat niciun semn că ar suferi, ci şi-a urmat cariera cu zâmbetul pe buze. Scherzinger este o femeie superbă, o cântăreaţă talentată şi o adevărată profesionistă!

Ultimate Film Actress Scarlett Johansson. Succesul actriţei din ultimul an nu poate decât să ne bucure. Pe lângă formele extrem de apetisante şi frumuseţea agelică, Scarlett este şi o actriţă extrem de talentată şi muncitoare. Johansson vrea cu orice preţ să profite de anii de tinereţe şi să lase în urmă numeroase dovezi ale talentului şi dăruirii sale.

Ultimate Celeb InspirationAngelina Jolie ne-a câştigar în mod iremediabil şi nouă inimile. Dacă mai aveam vreo îndoială că Angelina Jolie este o super-femeie, actriţa a avut grijă să ne-o spulbere anul acesta. Actriţa ne-a inspirat cu familia ei frumoasă, munca asiduuă dar şi implicarea în diverse probleme umanitare legate de situaţia femeilor din tările subdezvoltate. 

O altă lecţie pe care frumoasa actriţă ne-a oferit-o este una dramatică, dar plină de învăţăminte. Jolie a mărturisit în mod public, în cadrul unui editorial din cadrul ziarului ”New York Times” faptul că a suferit o dublă masectomie preventivă.

Care dintre cele 4 vedete onorate la gala Cosmpomolitan este preferata ta şi de ce? Noi le iubim pe toate la fel de tare!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *