Tudor Chirila, cavaler al frumosului alaturi de Cvartetul Ad Libitum

By  | 

Solistul va intrerpreta un colind in compania Cvartetului Ad Libitum cu prilejul evenimentului „The Sound of Christmas”, primul spectacol Cruciada Culturii care aduce in fata publicului reputati artisti romani.

Concertul va avea loc in data de 18 decembrie la Sala ArCuB (vis-à-vis de Ambsada SUA) si vine in intampinarea bucurestenilor drept un dar cultural binemeritat. Va propunem un Craciun special petrecut in compania unuia dintre cele mai premiate cvartete romanesti la nivel european.

„Pentru mine cvartetul Ad Libitum a insemnat de-a lungul ultimilor ani o bucurie nemasurata. Interpretarea adagietto-ului din Simfonia a 5-a de Mahler este una de referinta in opinia mea. Mi-aduc aminte ca am petrecut nenumarate ore si drumuri spre mare visand pierdut pe aceasta bucata cantata cu dureroasa sensibilitate. Plus Dvorjak, Haydn, Piazzola… Sa ma aflu in compania Ad Libitum pe o scena de concert e o onoare si le multumesc. Sper sa ma ridic la inaltimea acestor muzicieni remarcabili si mai sper ca publicul bucurestean sa nu rateze ocazia de a-si linisti Craciunul prin muzica clasica de inalta calitate.”, declara Tudor Chirila.

Biletele pentru evenimentul „The Sound of Christmas” se gasesc online pe eventim.ro, in librariile Humanitas si in retelele de magazine Germanos, Vodafone si Orange.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *