Tu unde faci Revelionul? Petreceri cool în București

By  | 

„Tu unde faci Revelionul?” este practic întrebarea cu care am crescut încă din adolescență. Deși poate fi ușor exagerată, grija pentru noaptea dintre ani are motivele ei de importanță.

Este totuși o noapte care marchează sfârșitul unui an din viața noastră și începutul unuia nou sau, altfel spus, un scurt bilanț și alte câteva intenții, dorințe și vise de împlinit. De aceea, e bine să fie o trecere de care să ne amintim cu drag, pe care să o marcăm cu energie pozitivă, cu muzică bună și prieteni frumoși.

Locul contează? Normal, ca în orice situație, omul sfințește locul, dar și locul sfințește omul… așa că am căutat câteva locuri simpatice unde am putea merge ca să cântăm “La mulți ani,2018!”

Mai sunt 26 de zile… 8 ore… 45 minute și… câteva secunde…

Distrikt

Doamnelor și domnilor, vă invităm să pășiți alături de noi în Anul ce urmează. Punem la cale o petrecere cu iz cool, steampunk, cu multă muzică bună.. Detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/distriktpub/

Berăria Germană

Indrazneste sa fii diferit in noaptea de Revelion 2018 la Balul Mascat organizat de Beraria Germana Bucuresti! Noi va oferim muzica live si DJ, trupe de dans si invitati speciali, meniu all inclusive, open bar si tort festiv. Dumneavoastra va costumati si va distrati!

Detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/BerariaGermana/

Hotel Caro

Revelionul 2018 in one night around the world. Alege un Revelion în București în Caro Ballroom sau în restaurantul La Vitrine și ai la dispoziție:

Cabină foto, foc de artificii, tombolă, parcare gratuită, animatori și petrecere pentru copilul tău. Detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HotelCaro/

Fratelli Studio – CIRCOTEQUE

Glamour, fun, dans, un vibe inedit puse laolaltă pentru trecerea dintre ani. Set-up-ul va fi unul de CIRCOTEQUE, iar mâncarea delicioasă.

Detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FratelliSocialEvents/

Citește și: Cum supraviețuiești Revelionului dacă ești single

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *