Trupa Rixton – în premieră în România!

By  | 

Rixton – trupa care a cucerit topurile internaţionale cu hit-urile „Me and My Broken Heart“ şi „Wait on Me“ vine pentru prima dată în România.

Concertul are loc pe 28 ianuarie, ora 19:00, la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar accesul se va face pe baza invitaţiilor duble obţinute prin intermediul platformei coke-stream.com sau în concursul organizat de Cosmo aici.

Evenimentul va fi unul cu totul special, iar Coca-Cola a pregătit surprize inedite tuturor fanilor săi și iubitorilor de muzică. În deschidere, Smiley va susţine un concert live.

rixton 2Dar cine sunt tipii din trupa Rixton?

Cei patru băieţi provin din Manchester, Anglia şi single-ul lor de debut, „Me and My Broken Heart“ a luat discul de platină în SUA şi a ajuns direct pe locul întâi în topurile muzicale britanice. Titlul primului lor album de studio se cheama „Let the Road“ şi tipii spun că le-a venit ideea pentru acest material discografic în urmă cu mai mulţi ani, pe când încă se străduiau să facă lucrurile să meargă. Solistul trupei e Jake Roche, care a pus bazele trupei în 2012, cooptându-i pe Charley Bagnall (voce, chitară principală), Danny Wilkin (voce, bass, keyboard) şi Lewi Morgan (voce, tobe).

„Let the Road“ este o fuziune între pop, rock şi RB şi conţine cele mai celebre hit-uri ale lor, precum „Me and My Broken Heart“ şi „Wait On Me“ (adică cel de-al doilea single al lor, un mix cu sound estival, dominat de accente reggae şi care imediat după ce a fost lansat, în iulie 2014 a fost inclus în topul Mainstream 40 din Billboard. În plus, pe album vei mai asculta şi single-ul „Hotel Ceiling“, scris de Ed Sheeran, cu scopul de a dezvălui o latură mai intensă şi mai profundă a trupei Rixton.

Cei patru britanici – Jake, Charley, Danny şi Lewi – se mândresc cu experienţa concertelor susţinute în întreaga lume, după ce s-au alăturat artistei Ariana Grande în turneele sale din America de Nord şi Europa, şi au fost opening act în turneul lui Ed Sheeran din America de Nord.

rixton 3„Suntem onoraţi de invitaţia de a cânta în România, ştim că este o ţară frumoasă. Am tot urmărit pe conturile noastre de social media mesajele de încurajare pe care le primim de aici şi ne bucurăm că avem în sfârşit ocazia de a cânta pentru fanii noştri din România“– au declarat cei patru membri ai formaţiei Rixton.

Dacă eşti interesat de concert poţi găsi mai multe informaţii despre surprizele pregătite şi modalităţile în care se pot câştiga invitaţii duble pe coke-stream.com!

Coke-stream.com este cea mai nouă platformă Coca-Cola, care susţine pasiunea pentru muzică prin articole şi materiale cu cei mai admiraţi artişti ai momentului, precum şi playlist-uri locale sau internaţionale şi acces la evenimente exclusiviste.

Ascultă AICI hit-ul băieţilor din trupa Rixton – „Me and My Broken Heart“:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *