Top 10 cele mai populare plaje din lume

Află care sunt cele mai populare plaje din lume, selectate în funcție de impresiile turiștilor.

În cazul în care încă nu ai decis unde vei pleca anul acesta în concediu sau dacă îți plac vacanțele spontane, dar și pentru a te ajuta să îți planifici concediul de anul viitor, această listă te va ajuta să faci alegerea cea mai potrivită.Top 10 cele mai populare parcuri de distractie din lume

Site-ul TripAdvisor ajută turiștii să găsească cel mai potrivit hotel, restaurante pe placul lor, atracții turistice și multe altele. Mai mult, aceștia pot scrie scurte recenzii și pot da note, pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori ai platformei să facă alegerea cea mai potrivită. Astfel, TripAdvisor a putut selecta cele mai populare plaje din lume, în funcție de impresiile turiștilor.

Top 10 cele mai populare gradini zoologice din lume

Acestea fiind spuse, cele mai populare 10 grădini zoologice din lume sunt:

1. Baia do Sancho din Fernando de Noronha, Brazilia
2. Grace Bay din Providenciales, Insulele Turks şi Caicos‎
3. Rabbit Beach din Lampedusa, Sicilia
4. Playa Paraiso din Cayo Largo, Cuba
5. Playa de Ses Illetes din Formentera
6. Anse Lazio din Insula Praslin, Seychelles
7. White Beach din Boracay
8. Flamenco Beach din Culebra, Puerto Rico
9. Whitehaven Beach din Insula Whitsunday Island
10. Elafonissi Beach din Elafonissi, Greece

Pe următoarele locuri din top se află plaje din Africa de Sud, Marea Britanie, Florida, Venezuela, Costa Rica, Thailanda, Egipt, Turcia, Mexic și Noua Zeelandă.

Top 10 cele mai fericite tari din lume

De asemenea, pe primele locuri din topul celor mai populare plaje din Europa se numără cele din Cipru, Spania, Italia, Portugalia și Franța.

Tu pe care dintre aceste plaje ai vrea să ajungi? Noi nu ne putem hotărî, toate arată minunat!

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise