Top 10 cele mai populare parcuri de distractie din lume

Află care sunt cele mai populare parcuri de distracție din lume, selectate în funcție de impresiile turiștilor.

Dacă îți plac parcurile de distracție, cel mai probabil ai fost dezamăgită de cele de la noi. Prin alte țări, însă, găsești parcuri mult mai mari și, bineînțeles, mult mai distractive, din parcă nu ai vrea să mai pleci vreodată.Site-ul TripAdvisor ajută turiștii să găsească cel mai potrivit hotel, restaurante pe placul lor, atracții turistice și multe altele. Mai mult, aceștia pot scrie scurte recenzii și pot da note, pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori ai platformei să facă alegerea cea mai potrivită. Astfel, TripAdvisor a putut selecta cele mai populare parcuri de distracție din lume, în funcție de impresiile turiștilor.

Top 10 cele mai populare gradini zoologice din lume

Acestea fiind spuse, cele mai populare 10 parcuri de distracție din lume sunt:

1. Universal’s Islands of Adventure din Orlando, Florida;
2. Discovery Cove din Orlando, Florida;
3. Magic Kingdom din Orlando, Florida (cred că e clar că, dacă îți plac parcurile de distracții, trebuie să ajungi la un moment dat în Orlando);
4. Universal Studios Hollywood din Los Angeles, California;
5. Disney’s Hollywood Studios, Orlando, Florida;
6. Universal Studios Florida din… exact, ai ghicit: Orlando, Florida;
7. Europa-Park din Rust, Germania;
8. Disneyland Park din Anaheim, California;
9. Beto Carrero World din Penha, Brazilia;
10. PortAventura Park din Salou, Spania.

Ghid de călătorie: ce poți lua în bagaj când călătorești cu avionul?

Pe următoarele locuri din top se află parcuri de distracție din Danemarca, Franța, Ohio, Singapore, Italia, China, Missouri și… bineînțeles, încă vreo 2-3 din Orlando, Florida.

De asemenea, pe primele locuri din topul celor mai populare parcuri de distracție din Europa se numără cele menționate în topul anterior, plus cel din Castelnuovo del Garda (Italia), Farley (Marea Britanie), Guia (Portugalia), Efteling Kaatsheuvel (Olanda) și cel din St. Petersburg (Rusia).

Tu ce parcuri de distracție ai vizitat până acum și pe care din străinătate ai vrea să le vizitezi?

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise